Director Eaton nominalizat în Comitetul Director al CEI

Numirea evidențiază importanța pe care firma Eaton o acordă standardelor internaționale din domeniul electric.

Günter Idinger, Vicepreședintele Diviziei Electrice a Departamentului de Vânzări din Europa Centrală și Rusia
Günter Idinger, Vicepreședintele Diviziei Electrice a Departamentului de Vânzări din Europa Centrală și Rusia

Producătorul industrial Eaton Corporation a anunțat astăzi numirea Vicepreședintelui Diviziei Electrice a Departamentului de Vânzări din Europa Centrală și Rusia, Günter Idinger, ca membru al Comitetului Director (CB) al CEI (Comisia Electrotehnică Internațională). Numirea lui Idinger a fost anunțată de către Adunarea Generală a CEI la începutul lunii octombrie, acesta urmând să facă parte din Comitetul Director timp de trei ani, începând cu ianuarie 2013.

Comitetul Director al CEI reprezintă un grup decizional echivalent Consiliului de Administrație al unei companii, fiind responsabil cu recomandările politicilor de firmă către Comitetul CEI, implementarea politicii Comitetului, precum și supervizarea managementului zilnic și a funcțiunilor operaționale (cu excepția activităților financiare).

Știrea numirii lui Idinger în Comitetul Director al CEI a apărut după discursul video recent al lui Tom Gross, Vicepreședinte și Director Operațiuni Divizia Electrică Eaton, în prezența a peste o mie de delegați ai Convenției Anuale CEI din Oslo. În acest discurs, Gross a subliniat importanța deosebită a standardelor de interoperabilitate ca un catalizator al industriei electrice, precum și angajamentul de cooperare al firmei Eaton către CEI, aceasta din urmă fiind cea mai importantă instituție globală de standardizare.

Comentând numirea lui Idinger, Președintele EMEA al Diviziei Electrice de la Eaton, Frank Campbell, a spus: „Standardele industriale sunt vitale deoarece interoperabilitatea completă susține lichiditățile și resursele umane ale unei companii, în vederea dezvoltării aplicațiilor inovative, pentru a răspunde celor mai mari provocări ale industriei de profil. Eaton înțelege faptul că CEI, fiind grupul de management al standardelor globale din domeniul electric, poate fi eficient doar cu participarea completă și activă a membrilor și conducerii sale. Ne bucurăm și suntem onorați de numirea lui Günter Idinger în cel mai important grup decizional al CEI și îl asigurăm de tot suportul Eaton în vederea îndeplinirii și, sperăm, depășirea așteptărilor pe care CEI le are de la el în acest rol important pe care îl va deține.”

Comentând numirea lui, Idinger a spus: „Este o onoare deosebită să fac parte din Comitetul Director al CEI și aștept cu nerăbdare să pot juca un rol important și activ în recomandările către Comitet și să iau decizii operaționale. Obiectivul meu este de a susține dezvoltarea și implementarea politicilor ce sprijină misiunea CEI în vederea facilitării comerțului internațional și îmbunătățirii valorii utilizatorilor în domeniul electric, electronic și al tehnologiilor aferente.”

Pentru mai multe informații: www.eaton.eu

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiză în protecția și distribuția energiei electrice; alimentare de rezervă și de siguranță; control și automatizări industriale; sisteme de iluminat și securitate; soluții de cablare structurată; soluții pentru medii de lucru severe și periculoase și servicii de inginerie. Datorită soluțiilor sale globale, Eaton răspunde cu succes celor mai importante provocări actuale privind managementul energiei electrice.

Eaton este o companie diversificată specializată în managementul energiei, cu mai bine de un secol de experiență în oferirea de soluții eficiente care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze efectiv energia electrică, hidraulică și mecanică. Cu vânzări de 16,3 miliarde USD în 2012, Eaton este unul dintre liderii renumiți pe piața mondială în următoarele domenii tehnologice: componente, sisteme și servicii electrice pentru alimentări critice, distribuția și controlul energiei, transportul energiei electrice, produselor pentru iluminat și cablare; componente hidraulice, sisteme și servicii pentru echipamente industriale și mobile; sisteme hidraulice, pneumatice și de alimentare cu carburanți pentru avioane de pasageri și militare, precum și sisteme de transmisie pentru automobile și camioane asigurând un randament sporit, mai multă siguranță și consum redus. Eaton a achiziționat Cooper Industries plc în 2012. Eaton are circa 103.000 de angajați și vinde produse în peste 175 de țări. Pentru mai multe informații, accesați www.eaton.eu.

Share