Sirena stroboscopică de rețea AXIS D4100-E

Axis Communications anunță lansarea primei sirene stroboscopice de rețea din lume, AXIS D4100-E, care utilizează puterea luminii și sunetului pentru a descuraja intrușii, a garanta siguranța în incinta locației și a îmbunătăți eficiența operațională.

Dispozitivul este integrat folosind protocolul VAPIX, MQTT sau SIP și dispune de mai multe tipare luminoase și acustice pentru a asigura nivelul de protecție adecvat fiecărui mediu de utilizare specific.

Acest produs integrat complet în rețea este bazat pe platforma deschisă Axis și poate fi conectat la orice dispozitiv sau sistem VMS create de Axis sau sistem VMS terț, emițând avertizări și notificări însoțite de lumini stroboscopice și/sau alarme acustice. De exemplu, poate fi utilizat împreună cu o varietate de camere termice și/sau radar pentru a proteja perimetrul incintei. De asemenea, poate fi utilizat și în combinație cu o cameră de recunoaștere a numerelor de înmatriculare (LPR) pentru a îmbunătăți gestionarea accesului în parcări.

Pot fi create diferite configurații folosind lumini albe sau colorate de tip RGBA și sunete configurate în prealabil. Acest produs extrem de adaptabil poate fi conectat și la o soluție audio Axis care poate transmite anunțuri preînregistrate sau în direct, pentru a spori nivelul de protecție. În plus, datorită interfeței simple bazate pe Internet, este ușor să se configureze mai întâi un dispozitiv iar apoi configurația respectivă să fie copiată și implementată la alte dispozitive din sistem.

Caracteristicile principale include:

  • Lumini și sunete combinate într-un singur dispozitiv bazat pe IP;
  • Profiluri cu diferite niveluri de prioritate;
  • Integrare cu VAPIX, MQTT și SIP;
  • Carcasă de clasificare IP66, IK10, NEMA-4X;
  • Garanție de 5 ani.

Acest dispozitiv de rețea poate fi instalat, configurat și întreținut cu ușurință, fiind compatibil PoE. În plus, dispune de o garanție commercială de 5 ani.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Share