CEBIT HANNOVER 11-15 iunie 2018

“Ne face plăcere să vă anunțăm relansarea CEBIT Hanovra! Digitalizarea influențează toate aspectele vieții, de la economie și modul în care ne conducem afacerile la societate și felul în care trăim, politică și cultură. Totul se schimbă, iar toate aceste schimbări aveau nevoie de o platformă de prezentare, de un forum. CEBIT a înțeles această nevoie și s-a adaptat cerințelor: ”More Leads, More Experience, More Inspiration” este motto-ul sub care va avea loc noul CEBIT Hannover. Începând cu anul 2018, CEBIT va deveni platforma de business pentru digitalizare și inovație.

CEBIT 2018 va fi organizat pentru prima dată în perioada verii, între 11 – 15 iunie! Segmentul de B2B își va aștepta  vizitatorii de marți până vineri, de la ora 10.00 până la orele 19:00.

Programul  de networking va continua în jurul celor două scene amenjate în spațiul liber din centrul expoziției până la orele 23.00. Ziua de luni, 11 iunie, va fi dedicată evenimentelor speciale, presei, factorilor politici  și ceremoniei de deschidere.

 

Cei ce doresc sa participe in calitate de vizitatori, își pot procura bilete de intrare accesând link-ul: http://www.cebit.de/de/be-part-of-it/tickets/

Atenție, folosindu-vă de codul de promovare “wtwHKaWKUt” puteți achiziționa aceste bilete cu un discount de 50% !!

 

Persoana de contact pentru România și Republica Moldova:
Luminița Constantin
Tel: +40 21 207 91 64; E-mail:constantin.luminita@ahkrumaenien.ro

Share