Sesiunile interactive LEGRAND

Sesiunile interactive LEGRAND

Sesiunile interactive LEGRAND
Clienții Legrand România au putut descoperi și testa ultimele noutăți și inovații în domeniu în cadrul  evenimentelor Sesiunile Interactive Legrand, organizate pe 22 iunie în București și pe 29 iunie în Cluj-Napoca.
“Întotdeauna ne-am propus să oferim partenerilor noștri acces la cele mai performante soluții, anticipând evoluția tehnologiei și setând tendințe. Suntem încă o dată onorați de interesul manifestat de către cei peste 300 de invitați pentru soluțiile Legrand de ultimă generație în toate liniile de business și de feedback-ul foarte pozitiv primit atât pentru produsele prezentate, cât și pentru formatul evenimentului, care a fost unul dinamic și interactiv”, a declarat Călin Pășcălău, Director General Legrand România.

 

 

Prin soluțiile Power, Legrand raspunde aplicațiilor cu un grad ridicat de complexitate, asigurând atât confort și control, cât și siguranța în exploatare și economie de energie.

Noul sistem EMS CX3 de management al circuitelor electrice permite masurarea parametrilor electrici, transmiterea și vizualizarea informațiilor, controlul și comanda echipamentelor.

Masurarea, controlul și supravegherea consumului de energie electrica sunt asigurate prin noile soluții IME.

Gama Niloé evolueaza !
Un adevarat clasic Legrand, gama Niloé este acum și mai ușor de instalat. Mecanismele ocupa mai puțin spațiu în doza, întrerupatoarele au borne automate, clapetele de deblocare sunt mai mari și noile gheare confera o mai mare rezistența la smulgere.
Întrerupatoarele pot fi transformate în întrerupatoare cu iluminare prin simpla adaugare a unui LED, lumina fiind vizibila prin placile standard translucide. Protecția pentru copii este integrata în mecanism.

 

Senzorii CP Electronics pentru controlul iluminatului pot controla orice sursa de lumina, în orice tip de cladire, adaptat nevoilor spațiului, pentru un maximum de confort și flexibilitate.

CP Electronics, achiziționat de catre Grupul Legrand anul trecut, este liderul britanic în sisteme de control al iluminatului.
• Doua tehnologii de detecție: PIR sau Microunde
• Control: ON/OFF, Dimare DALI/DSI, Dimare Analogica, KNX
• Instrument de configurare.

 

 

Parte din Programul Eliot – Programul Legrand dedicat produselor conectate Internet of Things – Videointerfonul conectat Classe300X13E este modern, conectat, simplu.
Direct de pe smartphone, utilizatorul poate:
• raspunde la apel din interiorul sau exteriorul casei
• controla deschiderea ușii sau a porții
• activa camerele video și vedea imaginile
• activa iluminatul exterior și sistemul de irigații.

 

Soluțiile UPS Legrand asigura  cele mai bune niveluri de performanța în materie de putere și timp de alimentare de rezerva, fiind adaptate în funcție de aplicații: rezidențial și microintreprinderi, intreprinderi mici și mijlocii, corporații și proiecte mari.
Gama completa asigura continuitatea fluxului de energie pentru protejarea constanta a
datelor importante, echipamentelor și fluxului de lucru.

 

Blocurile multipriza multimedia verticale cu încarcare wireless prin inducție pentru smartphone ofera, în plus fața de designul elegant în culori negru și aluminiu: 2 prize USB de 2400mA, protecție la supratensiune și întrerupator. Variantele adiționale ale produsului includ funcțiuni precum încarcator micro USB și punct de acces cu extindere semnal Wi-Fi.

Soluțiile complete LCS3 de cablare cupru și fibra optica aduc
noutați care permit scalabilitate și o eficiența crescuta:
• Instalare și mentenanța ușoara
• Modularitate
• Performanța: conectori RJ45 de la Cat5e la Cat8, suporta aplicații POE++
• Patch panel-uri de fibra modulare, non-modulare, fixe sau rotative.

www.legrand.ro

Share