A fi sau a nu fi … flexibil !

Joi 24 ianuarie a.c., firma Lapp Kabel Romania, (fosta Coelco Trade) a invitat pe toți partenerii săi din piața românească, să participe la lansarea oficială a site-ului de internet www.cablurilexibile.ro. Căutarea pe site se poate face după două criterii, fie după industria unde este utilizat cablul respectiv, fie după cele patru game de cabluri ale Lapp Kabel. În cazul fiecărui tip de cablu, se poate accesa o pagină de catalog cu caracteristicile tehnice complete.

cabluri flexibile lapp

Așa cum afirmau specialiștii firmei, cablurile flexibile sunt cabluri de calitate superioară, fabricate de un număr mic de producători și oferă numeroase avantaje față de un cablu clasic, așa-zis rigid. Flexibilitatea sporită a ansamblului compus din conductor metalic și manta izolatoare (eventual tresă izolatoare), este principala caracteristică a cablului flexibil, care îi permite să poată fi îndoit de un mare număr de ori, fără deteriorare.

lansare site cabluri flexibile

Raza de îndoire permisă unui cablu flexibil poate fi de 3 ori mai mică decât cea permsă unui cablu rigid cu manta izolatoatre din PVC. În consecință, pozarea cablului flexibil se face cu multă ușurință și cu simplitate.

cabluri flexibile

Traseele canalelor de cabluri sunt astfel evident mai reduse ca dimensiuni la utilizarea cablurilor flexibile.

Domeniul de temperaturi în care este permisă funcționarea ca și pozarea unui cablu flexibil este de asemenea mult extins, atât în jos, fiind posibil montajul la temperaturi negative cat si in sus. Astfel, pe durata zilelor friguroase, când un cablu rigid nu poate fi pozat, cablul flexibil permite continuarea lucrării . Temperaturile superioare de funcționare permise, până la 90 de grade Celsius, reprezintă un alt argument în favoarea folosirii cablului flexibil în multe aplicații unde degajarea de căldură nu permite folosirea cablului rigid cu manta din PVC.

eveniment lansare site cabluri flexibile

Specialiștii firmei Lapp Kabel spun că există numeroase cazuri în care utilizarea cablului flexibil este obligatorie. Cunoașterea și înțelegerea tuturor caracteristicilor acestui produs extrem de performant poate rezolva favorabil multe situații practice fără ieșire pentru proiectantul unei instalații electrice!

eveniment lansare site cabluri flexibile

Toate argumentele enumerate mai sus  conduc la o singura concluzie:

Cablurile electrice flexibile trebuie sa fie prima optiune!

LAPP KABEL ROMANIA va poate pune la dispozitie orice tip de cablu flexibil necesar proiectelor Dvs.

Incepand cu data de 14 Ianuarie 2013 societatea COELCO TRADE si-a schimbat denumirea in LAPP KABEL ROMANIA.

LAPP KABEL ROMANIA parte a grupului LAPP GROUP GERMANIA, este unul dintre cei mai importanti distribuitori de echipamente electrice de joasa tensiune si materiale pentru instalatii electrice din Romania.

Totodata, LAPP KABEL ROMANIA se ocupa si cu echiparea de tablouri electrice, acoperind toata gama de produse solicitate de piata, de la aplicatiile de uz rezidential si pana la aplicatii industriale complexe.

De asemenea, este reprezentant in Romannia pentru companiile STAHL, ERICO, VERGOKAN, ESTEEL, MBS, DOLD, WEIGEL, ALFRA, OMS.

Datele de identificare ale societatii LAPP KABEL ROMANIA SRL, fosta  SC COELCO TRADE SRL nu s-au schimbat, ele ramanand aceleasi.

LAPP KABEL ROMANIA stie ca succesul sau depinde numai de succesul clientilor sai!

Share