Braytron – un brand internațional specializat în iluminat

Braytron brand internațional specializat în iluminat, dispune de o experiență de 15 ani în fabricarea și distributia soluțiilor de iluminat de înalta tehnologie în patru continente. La Braytron accentul cade pe a proiecta, a fabrica, a dezvolta și a distribui toate tipurile de produse de iluminat, concentrându-se pe tehnologia LED integrată.

De ce Braytron – expertul în iluminat ?

Pentru că adevărata determinantă la Braytron este că iluminatul este mai mult o artă decât o știință, astfel primindu-se o apreciere globală și corectă. Lumina nu este numai o modalitate de a oferi vizibilitate, ci și de a pune în valoare. Soluțiile de iluminat Braytron sunt într-adevăr rezultatul îmbinării mai multor aspecte astfel: funcționalitate, estetica  dar mai ales confort psihologic.

Panel LED- mai multă lumină, mai puțin consum

În spațiile interioare de lucru, iluminatul este necesar sa fie eficient și sa asigure o lumină uniformă și puternică. Cele două principii pe care Braytron le-a urmărit în conceptul LED Panel-urilor sunt:

1.Consum de energie scăzut oferind simultan o calitate superioară a luminii

2.Eficientă și randament luminos înalt

Beneficiile acestora sunt numeroase, însă vi le enumerăm pe cele mai importante:

 • Eficacitate luminoasă ridicată. Gama Panel-urilor LED Braytron pornește de la o eficiență de 85lm/W, ajungând până la 100lm/W.
 • Flexibilitate in design. Braytron pune la dispoziție o varietate de dimensiuni pentru a satisfice orice cerință a consumatorului.
 • Un plus de luminozitate. Distribuția fluxului luminous este uniformă și confortabilă ochilor.
 • Durata de viata îndelungată. Panel-urile LED Braytron au o durată de funcționare de 20.000h
 • Usurința în instalare. În doar patru simpli pași, panel-ul este gata de utilizare.

Braytron recomandă instalarea acestora în birouri, școli, spitale, restaurant, săli de expozitie sau de așteptare, centre comerciale și magazine. Cu toate acestea, datorită eficienței și costurilor reduse de întreținere și energie, sunt utilizate frecvent și în spațiile rezidențiale.

Lumina zilelor noastre

Panel-urile LED încastrate Braytron sunt dintre cele mai subțiri corpuri de iluminat, având doar 20 mm lățime.Acestea au fost proiectate să se potrivească și să se integreze complet suprafaței de montare. Cât de ușor se instalează? Tot ce trebuie făcut este să țineți arcurile laterale și să așezați panel-ul în decupaj.

Panel-urile LED aplicate Braytron sunt de două ori mai mari în grosime decât cele încastrate și au fost concepute pentru a se potrivi pe aproape orice tip de suprafață. Instalarea se realizează la fel de ușor, de dată această prin înșurubarea suportului.

Este una dintre cele mai populare soluții de iluminat și pot înlocui fără îndoială orice tip de sursă de iluminat standard, dând un accent modern, actual interiorului . Ce a îmbunătățit Braytron la aceste panel-uri plate, elegante și versatile?

 • Iluminat continuu, fără pâlpâire.Întotdeauna deranjant, efectul de pâlpâire este pe deplin eliminat la Panel-urile LED Braytron.
 • Structura din materiale de înaltă calitate. Panel-urile LED Braytron sunt produse din aluminiu.
 • Consum de energie scăzut.Instalarea panel-urilor LED Braytron reduce consumul de energie cu pana la 60%.
 • Înaltă eficiență.

Cerințele și gusturile fiecărui client diferă, asa ca o gamă care să cuprindă cât mai multe alternative este întotdeauna bine-venită. Panel-urile LED Braytron sunt disponibile sub formă rotundă sau pătrată, de 3W,6W,12W,18W ori 24W, încastrate sau aplicate, cu temperature de culoare alb cald, alb neutru sau alb rece.

 Proiectoarele LED Braytron-funcționalitate, confort, securitate si estetică

Când vine vorba de iluminatul spațiilor exterioare de dimensiuni mari, proiectoarele LED Braytron sunt alegerea potrivită. De ce? Motivele sunt extrem de multe, urmând să parcugem câteva dintre ele:

 • Durata de viață. Odată ce instalezi un proiector LED Braytron, nu este nevoie să te gândești la înlocuirea acestuia pentru o foarte lungă perioadă de timp. durata acestora de funcționare ajungând la 20.000h.
 • Fasciculul luminous al proiectoarelor LED Braytron aduce vizibilitate si claritate. Fluxul luminous pornește de la 800lm pentru varianta de 10W și ajunge la 16000lm aferent proiectorului cu o putere 200W.
 • Consumul de energie electrică. Consumul proiectoarelor LED Braytron este cu 50% mai mic față de cele standard.Asadar, investiția aduce beneficii si pe termen lung.
 • Structură din aluminiu, înveliș din PS pentru instalare exterioară și design intelligent pentru o mai bună disipare a căldurii.Astfel, proiectoarele LED Braytron nu emană căldură, energia electrică fiind conservată la maxim.
 • Rezistență la intemperii. Proiectoarele LED Braytron au grad de protecție IP65 împotriva particulelor de apa și praf, respectiv IK08 rezisența la șoc mecanic.Mai mult decât atât, pentru siguranța proprietarului, proiectoarele LED Braytron au protectie împotriva supratensiunii.
 • Unghiul de iluminare.Pentru spațiile ample este nevoie de un unghi de iluminare cât mai larg care să disperseze lumina pe o suprafață mare.Prin urmare, proiectoarele Braytron au unghiul de dispersie a luminii de 120°.
 • Temperatură de culoare. Temperaturi de culoare disponibile: 3000K pentru persoanele care doresc un alb cald și 6500K destinat consumatorilor ce au nevoie de o lumină asemănătoare celei naturale, a zilei.

Toate aspectele mentionate confirmă încrederea de 100% în produsele noastre, în Braytron.

 www.spotvisionelectric.ro

 

Share