21 de studenți au experimentat o zi de lucru în sediul Schneider Electric România

   Schneider Electric se implică activ în educarea tinerilor absolvenți  

 Schneider Electric, specialistul global în managementul energiei, a participat la începutul lunii martie la 360 Career Event, un eveniment de carieră adresat studenților și tinerilor absolvenți ce a avut loc la Universitatea Politehnică din București.  

 Președintele Schneider Electric România, Saulo Spaolanse, le-a vorbit tinerilor despre sistemele de management eficient al energiei electrice implementate de companie, atât în cazul fabricilor, cât și în clădiri rezidențiale sau de birouri. De asemenea a fost prezentată implicarea constantă în educarea publicului larg cu privire la consumul de energie electrică prin proiecte precum portalul educațional online  Energy University.  

 “Fiecare ocazie în care putem să ne implicăm activ în educarea viitorilor specialiști în managementul energiei reprezintă o mare bucurie pentru noi. Astfel tinerii reușesc să își completeze cunoștințele teoretice despre domeniul energiei electrice cu aspecte practice din studiile de caz și proiectele pe care le desfășurăm.” declară Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric România.  

foto Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric România
Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric România

 

 Tot în cadrul evenimentului studenții au avut ocazia să experimenteze o zi de lucru în una din companiile participante la târg. În data de 8 martie la sediul Schneider Electric din București au fost întâmpinați cei 21 de studenți interesați să afle cât mai multe informații despre ce înseamnă să lucrezi într-o companie specializată în managementul energiei.  

 Pe parcursul zilei studenții au vizitat compania alături de președintele companiei și au interacționat cu angajații, reușind să înțeleagă ce înseamnă să fii project manager, experimentând direct produsele Schneider Electric și aflând mai multe informații despre smart grid sau despre producerea energiei regenerabile.  

 Despre Schneider Electric

 Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operațiuni în peste 100 de țări, Schneider Electric oferă soluții integrate pentru diverse segmente de piață, deținând poziții de lider în domeniul energiei și al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcții și al centrelor de date sau rețelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezență extinsă și în domeniul aplicațiilor pentru segmentul rezidențial. Cei peste 110 000 de angajați ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, de încredere și eficientă, realizând venituri din vânzari în valoare de peste 19.6 miliarde de euro în 2010, prin activitatea lor constantă de a ajuta indivizii și organizațiile « să profite la maxim de resursele energetice » .  

 www.schneider-electric.ro

Share