Noi produse Ridgid

Ridge Tool isi largeste portofoliul cu un produs 100% original. P-TEC 3240 este un cutter pentru tuburi de scurgere din propilena. Acesta a fost gandit sa inlocuiasca clasicul ferastrau folosit de catre instalatori pentru taierea acestor tuburi. Dispozitivul Ridgid realizeaza o taiere dreapta datorita geometriei unice a cutitului. Marele avantaj al utilizarii acestuia consta in inlaturarea bavurilor care pot ciupi garniturile si care mai departe afecteaza etanseitatea. Pretul cu care va fi comercializat este de 25 de euro.

foto Cutter Rotate Tubing

De la inceputul anului si pana in prezent, Ridge Tool Romania a lansat patru noi produse: un termometru noncontact cu raze infrarosii care detecteaza temperaturi intre -50 si 800 de grade Celsius, un detector de gaze combustibile, un telemetru si o noua versiune a camerei de microinspectie micro SeeSnake-CA 100.

foto Camera de microinspectie Micro SeeSnake-CA 100

Compania lucreaza in Romania la dezvoltarea unor produse din zona mentenantei canalizarilor si a prelucrarii tevilor din otel, specifice Europei de Est. In fiecare an vanzarile de noi echipamente depasesc 35% din cifra de afaceri. Produsele cu cel mai mare impact asupra pietei sunt cele din gama video de inspectie a canalizarilor.

Camil Aliman, Area Manager Regional Romania si Ungaria al Rigde Tool declara: “Tinta este sa extindem la maxim perioada de tranzitie pentru produsele traditionale (filetare, canelare, taiere si alte scule pentru filetarea tevilor) si sa venim in fiecare an cu produse noi si inovative care sa ofere solutii la noile probleme ale clientilor nostri”.

foto Camil Aliman, Area Manager Regional Romania si Ungaria al Rigde Tool

 

Ridge Tool a investit pana in prezent peste 1,5 milioane de dolari in utilarea si dotarea fabricii sale din Cluj Napoca. Mai exact in in masini unelte cu comanda numerica pentru productia de masini de filetat si bacuri de filetare. RIDGID® – brand de­tinut de Ridge Tool Company – este lider în produc­ia de scule de mâna si electrice, în portofoliul sau intrând de asemenea masini de filetat si pentru cura­tat conducte si peste 300 de tipuri de scule utilizate în domeniul instala­iilor sanitare, HVAC/R, sectoare industriale, energie, petrol, utilita­i publice si domeniul comercial.

Subsidiara a Emerson Professional Tools™ – compania Ridge Tool este prezenta în România din 2005, unde a început activitatea de product­ie în anul 2008. Ridge Tool a inaugurat  în urma cu doi ani, în cadrul Campusului Emerson™ din Cluj-Napoca, primul Centru Regional RIDGID din Europa Centrala si de Est, incluzând o Unitate de Product­ie, un Centru de Training si Suport Tehnic, un Showroom si un centru de Customer Service.

Share