Honeywell : Sistemele de siguranță a vieții – Competență și responsabilitate

Miercuri, 20 octombrie 2010, Honeywell Life Safety Romania SRL a organizat Conferința tehnică „Sistemele de siguranță a vieții – Competență și responsabilitate“ în paralel cu expoziția Romanian Security Fair, organizată de către Asociația Româna pentru Tehnică de Securitate ARTS. Conferința s-a desfășurat la Palatul Parlamentului din București, în Sala Nicolae Iorga, începând cu ora 10:30 și s-a adresat atât specialiștilor care activează în domeniul sistemelor de siguranță a vieții cât și autorităților, unităților de învățământ, proiectanților, experților tehnici, asiguratorilor și utilizatorilor finali. Peste 130 de specialiști în domeniu au participat la eveniment. În cadrul conferinței s-au prezentat: contextul legislativ european actual în domeniul detecției incendiului, avantajele utilizării noilor produse și tehnologii ale Honeywell Life Safety și beneficiile integrării sistemelor de siguranță a vieții în unități de îngrijire medicală, clădiri industriale, obiective de infrastructură. Cu ocazia conferinței, Honeywell a prezentat în premieră pentru piața din România noile sale tehnologii în acest domeniu: centrala FlexEs, detectoare de temperatură cu fibră optică.

foto conferinta Honeywell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programul Conferinței:

 • Contextul legislativ european actual. Noi reglementări referitoare la securitatea la incendiu. Dr. Ing. Sorin Calotă, președintele Comitetului Tehnic de Standardizare Securitate la Incendiu, președintele Comitetului Certificare-Inspecție – RENAR.
 • Avantajele noilor produse și tehnologii ale Honeywell Life Satey Romania
 1. FlexEs: cea mai nouă generație de centrale pentru detectare și alarmă la incendiu;
 2. Detectoare liniare de temperatură cu fibră optică – aplicații speciale;
 3. Detectoare adresabile IQ8Quad ATEX pentru zone EX;
 4. Noile transpondere IQ8TAL și IQ8FCT cu alimentare prin buclă pentru comanda echipamentelor de protecție împotriva incendiilor;
 5. Variodyn® D1- alarmare vocală și evacuare sigură;
 6. Life Care CLC de la Ackermann by Honeywell, care permite integrarea sistemelor clasice de apel medical cu cele mai noi servicii multimedia.

Beneficiile integrării sistemelor de siguranță a vieții

 • Exemplu de integrare a sistemelor de siguranță a vieții in spitale; Life Care CLC de la Ackermann by Honeywell, integrarea sistemelor clasice de apel medical, detecția de incendiu, alarmarea vocală și cu cele mai noi servicii multimedia;
 • Aplicații pentru infrastructură și clădiri industriale;
 • Dispecerat multi-site Winmag pentru managementul situațiilor de pericol.

Honeywell Life Safety este prima firmă care obține o certificare pozitivă în conformitate cu EN 54-16 de la organismul de certificare notificat VdS, precum și certificarea VdS pentru produsul VARIODYN® D1, soluția optimă pentru sisteme de alarmare vocală și de adresare publică.

Număr CPD: 0786-CPD-20997

Certificare VdS: G 210122

Obținând înaintea termenului impus toate certificările necesare pentru sistemul VARIODYN® D1 de la ESSER by Honeywell, Honeywell Life Safety a reacționat rapid la cerințele de standardizare impuse în domeniul sistemelor de alarmare vocală și de adresare publică. Honeywell Life Safety pune la dispoziția specialiștilor un portofoliu complet de produse, incluzând console digitale de apel, amplificatoare performante, precum și unități de sistem modulare și scalabile. Toate acestea își găsesc aplicabilitate atât în sisteme de dimensiuni reduse, cât și în aplicații extinse.

Pentru informații suplimentare: www.hls-romania.com

Share