Cuprins revista Electricianul nr.7/2010

Schneider Electric construiește una dintre cele mai mari centrale europene de energie fotovoltaică din sudul Italiei
Adrem Invest anunță rezultate financiare în creștere în 2010 și extinderea către sectorul energiilor regenerabile
Schneider Electric creează 40 de posturi noi în România
Schneider Electric și IBM colaborează pentru a dezvolta clădiri inteligente

Read more

Win 2011

Hannover Messe organizează în întreaga lume târguri ce repetă modelul de succes al manifestărilor din Germania. Anul viitor, între 17 și 20 martie, se va desfășura la Istambul, în organizarea Hannover Messe Bilișim, târgul internațional WIN WORLD OF INDUSTRY, PART II, care va avea ca obiect domeniile automatizărilor, hidraulicii și al electrotehnicii. Prima parte, WIN I, se va desfășura între 3 și 6 februarie și va avea ca obiect domeniile prelucrării metalelor, al sudării, al prelucrării suprafețelor și al manipulării materialelor.

Read more

Adrem Invest anunță rezultate financiare în creștere în 2010 și extinderea către sectorul energiilor regenerabile

Adrem Invest, companie românească specializată în ingineria de proces orientată către inovație, anunță în 2010 cele mai importante performanțe financiare din istoria de 18 ani a companiei, pe fondul dezvoltării și patențării unor tehnologii inovative în domeniul ingineriei industriale și energetic.
Până la sfârșitul acestui an compania estimează o cifră de afaceri de 71 milioane RON, în primele trei trimestre înregistrând o cifră de afaceri de 49,5 milioane RON. Comparativ cu anul 2009, când compania a raportat 44 milioane de RON, anul acesta Adrem Invest va avea o creștere de 161%, ceea ce reprezintă o performanță în contextul economic actual.

Read more