Schneider Electric, desemnată lider în sisteme de management al distribuției electrice de către Gartner

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a fost desemnată de firma americană de analiză Gartner lider în sisteme avansate de management al distribuției electrice (ADMS), în cadrul unui raport Magic Quadrant .

Raportul Magic Quadrant al Gartner este apreciat la nivel internațional ca o sursă autorizată pentru comparații competitive în industria tehnologiei informației. Acest tip de studiu prezintă, prin intermediul analizelor în profunzime și rezumatelor vizuale, nivelul de maturitate și direcțiile de dezvoltare ale piețelor, precum și ale principalilor furnizori. Acesta este primul studiu Magic Quadrant dedicat sistemelor de management al distribuției electrice, reflectând maturitatea industriei și stabilitatea pieței.

Frédéric Abbal
Frédéric Abbal, Executive Vice President, Schneider Electric

„Noul raport Magic Quadrant demonstrează evoluția pieței de ADMS și evidențiază cerințele tot mai mari ale consumatorilor privind fiabilitatea rețelei”, a declarat Frédéric Abbal, Executive Vice President, Energy Business, Schneider Electric. „Considerăm poziționarea ca lider de către Gartner în raportul Magic Quadrant drept o confirmare a misiunii noastre de a ne ajuta clienții să exploateze puterea tehnologiei pentru a face energia mai sigură, fiabilă, eficientă, productivă și verde, îmbunătățindu-și, în același timp, performanțele de business. Continuăm să inovăm și să oferim noi soluții pentru a asigura desfășurarea optimă a proceselor critice ale companiilor, atât în condiții normale, cât și de furtună.”

Schneider Electric este recunoscută drept cea mai avansată companie în ceea ce privește Implementarea Ideilor și Abilitatea de Execuție a acestora, conform raportului Magiy Quadrant. Principalele motive pentru care companiei i-a fost atribuită poziția de lider constau în numărul mare de componente funcționale ADMS pe care Schneider Electric le are în producție – aproape dublu față de următorul competitor – precum și în interoperabilitatea cu sistemele celorlalte companii și în funcționalitatea completă SCADA și a sistemului de management al întreruperilor (OMS).

Soluția ADMS oferită de Schneider Electric ajută companiile în analiza, operarea, planificarea și optimizarea sistemelor de distribuție a electricității. Aceasta include funcții avansate de analiză care le permit companiilor să-și optimizeze operațiile din rețea, propunând abordări proactive cerințelor de management, asigurând resurse de energie distribuită și îmbunătățind procesele de management în caz de furtună. Soluția oferă o platformă complexă cu opțiuni flexibile de implementare pentru a ajuta companiile să-și administreze și să-și opereze rețelele într-un mod sigur, fiabil și eficient.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operațiuni în mai mult de 100 de țări, Schneider Electric oferă soluții integrate pentru diverse segmente de piață, deținând poziții de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcții și al centrelor de date sau rețelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezență extinsă și în domeniul aplicațiilor pentru segmentul rezidențial. Cei peste 150.000 de angajați ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă și verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2013, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele și organizațiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

www.schneider-electric.com/ro

Share