Aparataj Panasonic modular și monobloc

Panasonic Corporation este un brand internațional cu peste 100 de ani vechime, cu o colecție de soluții tehnice avansate ce astăzi se regăsesc în întreaga lume: acasă, la birou, în oraș. Afacerea s-a extins de la produse individuale, cum ar fi electrocasnice și dispozitive electronice, la case confortabile și la dezvoltarea orașelor, pentru a crea stiluri de viață mai sigure, mai convenabile și mai confortabile pentru toată lumea.

Cu 27 de ani vechime în România, Spot Vision Electric & Lighting este distribuitor oficial Panasonic Life Solution, cu un bogat portofoliu de produse electrice: aparataj modular și monobloc; prelungitoare; corpuri de iluminat LED; cutii de siguranță; scule profesionale.

 

 

Thea introduce utilizatorilor săi avantajele sistemului modular.
Aparatajul modular reprezintă cea mai bună soluție în ceea ce privește menținerea calității întregii instalații pe termen lung prin: fiabilitate, confort, siguranță, consum redus, montare compactă.
Cu Ultima, Sistema și Optima, Thea aduce libertatea de alegere a spațiilor de locuit având mecanisme modulare și forme diferite. Bogată în opțiuni de doze modulare potrivite pentru toate tipurile de pereți zid sau rigips de 2M; 3M; 4M și 7M, Thea Ultima, Sistema și Optima este gama modulară cu funcții complete de la întrerupătoare, comutatoare simple sau cu LED, dimmere, senzori de mișcare, prize simple, schuko cu protecție 230V sau de ras 120V/230V, TV, date sau USB, conectori audio până la aparataj electronic: termostat analogic sau întrerupătoare cu card pentru acces în camerele de hotel. Disponibilă în 7 culori – alb, beige, alb metalic, dore, antracit, fumuriu și negru – este ideală pentru orice vârstă sau locuință.
Ramele ornament Thea Optima cu design minimalist, modern, cu linii simple și discrete, fabricate din tehnopolimeri în 7 culori, sunt rezistente la impact și oferă izolație instalației electrice.
Seria modulară Ultima cu cadru interior se distinge prin 14 variante de rame ornament împărțite în 4 grupuri: sticlă, eloxal (aluminiu oxidat electrolitic), metal și lemn.
Descoperiți eleganța rafinată Panasonic în seria Sistema. Aceasta vă invită să atrageți atenția tuturor spațiilor din casă cu 14 patine de culoare alcătuite din zamac, aliajul perfect dintre: zinc, aluminiu, magneziu și cupru.

Alege puterea culorilor Thea și combină!

 Karre Plus este una din gamele monobloc din familia Panasonic ce completează decorațiunile interioare prin explozie de culoare.
Cu un design simplu, modern și atractiv, cu butoane de culoare clasică albă, aparatajul se completează perfect cu ramele pătrate cu opțiuni de montaj de la 1 post la două, trei, patru, cinci și șase unități în variantă orizontală sau verticală.
Diversitatea materialelor și a culorilor ramelor decorative aduc armonie și frumusețe în orice spațiu. De la materialele naturale, lemn, sticlă, piatră sau metal lucios ori satinat, la eloxal sau polimeri, ramele scot în evidență eleganța și delicatețea liniilor simple perfect încadrate în decorațiuni.
Suportul metalic cu grosimea de 1 mm ajută la fixarea perfectă în perete, iar accesoriile fine ajută la asamblarea acestora în linie.
Aparataj complet: întrerupătoare simple, duble, triple sau cu fir, cap scară sau cruce, butoane cu revenire, întrerupătoare pentru jaluzele, 4 variante de dimmere pentru surse simple și halogen, pentru surse LED sau surse cu transformator mecanic sau electronic, prize simple și duble, schuko sau cu protecție pentru copii și cu capac.


Gamă completă de prize date Rj11 și Rj45, TVdirecte intermediare și de capăt, SAT, audio, prize cu încărcare rapidă pentru dispozitive mobile cunoscute sub numele USB. Termostat analogic pentru reglarea temperaturii între 10°C -30°C și digital cu display LCD cu reglare a temperaturii între 5°C – 30°C, program vară-iarnă, zilnic sau săptămânal.
Colecțiile de aparataj Panasonic se pot comanda din fața calculatorului confortabil, în siguranță și la prețuri avantajoase de pe site-ul nostru  www.spotvision-electric.ro  :

„Umpleți lumea cu produse de calitate, faceți-le la fel de abundente ca apa, disponibile tuturor”

 

Share