PRYSMIAN: O ofertă completă și diversificată pentru electrificarea industriei

Soluțiile noastre inovatoare de cablare răspund nevoilor diferitelor aplicații  pentru a profita de oportunitățile oferite de electrificare. Electrificarea înseamnă înlocuirea surselor de energie din combustibili fosili cu energie electrică generată din surse regenerabile de energie într-o varietate de utilizări finale – inclusiv procese de producție industrială, transport și logistică și încălzirea și răcirea clădirilor. Cererea de energie electrică va crește pe măsură ce renunțăm la utilizarea combustibililor fosili.

Noile noastre cabluri pentru parcuri solare, SUNCONNECT asigură un flux continuu  de energie, la fel ca răsăritul neîntrerupt al soarelui.

Cu o izolație XLPE, noua noastră gamă de cabluri solare fără plumb SUNCONNECT, demonstrează o rezistență foarte mare împotriva temperaturilor ridicate și a expunerii la radiații UV. Ca să nu mai vorbim de rezistența dielectrică uimitoare.
Proiectate pentru aplicații de curent alternativ și continu și complet compatibile cu noile invertoare inteligente și cu sistemele de echipamente externe, cablurile SUNCONNECT sunt partenerul perfect pentru instalațiile fotovoltaice.

Gama constructivă: 

1,8/3(3,6)kV AC
1,5/1,5(1,8)kV DC

CARACTERISTICI:
• Rezistent la intemperii
• Rezistență dielectrică ridicată
• Conceput pentru conectarea stringurilor panourilor fotovoltaice cu invertoare inteligente, cutii de îmbinare și rețelele de utilități
• Reziliență pe timp de noapte

 

PRYSMIAN CABLURI ȘI SISTEME S.A.
infocables-ro@prysmian.com  
ro.prysmian.com

https://ro.prysmian.com
Share