Platforma Eplan 2022 – Experimentați noul aspect și comportament

În sfârșit, a sosit – noua platformă Eplan 2022. Și, odată cu această lansare, compania furnizoare de soluții Eplan deschide drumul către un viitor al proiectării electrotehnice axat pe ușurința de utilizare pentru utilizatorii de software, atât pentru cei experimentați, cât și pentru cei care abia se inițiază. Interfața intuitivă cu utilizatorul, bazată pe concepte de utilizare cu care cei mai mulți sunt deja familiarizați, oferă un grad ridicat de recunoaștere și îmbunătățește, în același timp, experiența utilizatorului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eplan Platform 2022.jpg: Noua platformă Eplan 2022, care este acum disponibilă, se caracterizează prin faptul că este ușor de utilizat și prin performanțele ridicate pe care le oferă.

Noua platformă Eplan este acum gata de lansare și include o interfață cu utilizatorul nou concepută, fluxuri de lucru îmbunătățite și multe funcții suplimentare asociate cu serviciile cloud complementare. În general, noul software de proiectare se caracterizează prin ușurința de utilizare și performanța sa ridicată. Acest lucru poate fi observat în barele de tip panglică integrate, vizualizarea Backstage, pe care utilizatorii o pot recunoaște din multe alte soluții software consacrate precum și în ergonomia utilizatorului care este îmbunătățită semnificativ. Noua interfață cu utilizatorul, mai intuitivă, se inspiră din concepte obișnuite pentru utilizatori la nivel internațional, ceea ce facilitează inițierea în utilizarea programului.
Fluxurile de lucru în era digitalizării
De asemenea, dezvoltatorii Eplan s-au axat pe subiectul fluxurilor de lucru și au conceput software-ul cu scopul de a îmbunătăți colaborarea de-a lungul lanțului valoric industrial. Acest lucru se datorează faptului că soluțiile CAE (inginerie asistată de computer), precum Platforma Eplan, reprezintă un fel de „ax central” al unei companii în ceea ce privește proiectarea și dezvoltarea de produse. De obicei, acestea sunt foarte bine integrate în infrastructura și strategia clienților și sunt planificate cu ani de zile înainte dacă ne gândim la investițiile aferente. Așadar, unul dintre obiectivele clare în timp ce compania dezvolta Platforma Eplan 2022 a fost optimizarea schimbului de date între părțile interesate individuale care fac parte din ecosistemele companiilor. Aplicațiile în cloud, cum ar fi Eplan eBuild, eManage (acum disponibilă și în versiune completă) și eView, oferă un elan suplimentar pentru forme de colaborare fără precedent în contextul platformei Eplan. Valoarea adăugată a noilor soluții software bazate pe cloud permite o cooperare mult mai bună între companii și clienții, partenerii și furnizorii acestora.
Testat și pus la încercare 
Pe proiectantul electric Markus Sommer de la J. Wagner GmbH, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de tehnologii inovatoare de acoperire pentru finisarea suprafețelor, noua interfață de utilizator l-a convins. „Ghidarea uniformă a utilizatorului în noua platformă Eplan 2022, bazată pe concepte consacrate din lumea activităților de astăzi, facilitează cu adevărat familiarizarea rapidă cu utilizarea software-ului, în special pentru noii angajați. Multitudinea de funcții pe care le oferă Eplan sunt bine structurate și clar aranjate, iar tehnologia integrată de tip panglică face utilizarea, pur și simplu, plăcută.”

User Interface.jpg: Ingineria interdisciplinară – de la preplanificare, la proiectare electrică, la ingineria energiei hidraulice, la construcția de panouri și fabricarea de tablouri de control – totul este acum mai ușor și mai clar.

Uneori, valoarea adăugată stă în detalii, așa cum se întâmplă în cazul administratorului Eplan, Michael Noack, de la KSV, fabricant de tablouri de control din Koblenz, Germania. Una dintre responsabilitățile lui Noack este întreținerea datelor principale. După incursiunea extrem de profundă de care a avut parte în platforma Eplan 2022 în calitate de beta tester, el consideră că noile funcții de gestionare a dispozitivelor reprezintă, în mod cert, un pas înainte: este permisă acum salvarea tuturor proprietăților unui dispozitiv în funcție de variantă. „Proprietățile tehnice pot fi acum reprezentate în mai multe variante și cu o precizie mai mare în noua platformă Eplan 2022”, explică el. „Cu ajutorul rutării, de exemplu, este posibilă acum cartografierea corectă a blocurilor de contact auxiliare ale contactoarelor a căror conexiune își schimbă poziția fizică în funcție de substructură.” Ca urmare, schema electrică este și mai precisă și, pe lângă facilitarea proiectării la nivel electric, face și mai mult ușoară rutarea ulterioară în interiorul panoului de control.
Trecerea la modelul bazat pe abonament
Platforma Eplan 2022 este disponibilă exclusiv sub formă de abonament. Acest lucru reduce la minimum riscul investiției cu ajutorul unor prețuri de intrare mici și a unor posibilități de planificare mai flexibile pentru utilizarea individuală a software-ului. Prin aceste abonamente, Eplan își consolidează, de asemenea, relațiile cu clienții săi pentru a răspunde mai bine nevoilor reale bazate pe activitatea zilnică a acestora.
În concluzie
Platforma Eplan 2022 este mai intuitivă, mai flexibilă și face ca, în ansamblu, companiile să fie mai productive. Integrate într-o gamă de măsuri și soluții de ghidare, cum ar fi Eplan Partner Program și produsele software suplimentare din cloud-ul Eplan, companiile pot colabora mai bine cu clienții, partenerii și furnizorii.
Aflați mai multe la: www.eplan-software.com/inyourhands
Eplan Software & Service
EPLAN furnizează soluții software și de servicii în domeniile ingineriei electrice, automatizării și mecatronicii. Compania dezvoltă una dintre soluțiile software de proiectare de vârf pe plan mondial pentru constructorii de mașini și de tablouri. De asemenea, EPLAN este partenerul ideal pentru optimizarea proceselor de inginerie solicitante.
Atât interfețele standard, cât și cele personalizate cu sistemele ERP și PLM/PDM asigură uniformitatea datelor de-a lungul întregului lanț valoric. Colaborarea cu EPLAN înseamnă comunicare fără limite în întregul spectru al disciplinelor de inginerie. Indiferent dacă este vorba despre întreprinderi mari sau mici: Clienții își pot pune în practică experiența în mod mai eficient. La nivel mondial, EPLAN deservește peste 61.000 de clienți. EPLAN dorește să se dezvolte alături de clienții și de partenerii săi și stimulează integrarea și automatizarea în domeniul ingineriei. În cadrul rețelei de parteneri a EPLAN, interfețele deschise și integrările impecabile se realizează împreună cu partenerii. Accentul se pune pe «ingineria eficientă».
Compania EPLAN a fost fondată în 1984 și face parte din Friedhelm Loh Group, condus de proprietar. Friedhelm Loh Group activează în toată lumea cu 12 unități de producție și 94 de filiale internaționale. În total, grupul are 11.600 de angajați și a avut venituri de circa 2,6 miliarde € în 2019. Pentru a 13-a oară succesiv, această companie familială a câștigat premiul «Cel mai bun angajator din Germania» în 2021. În plus, Friedhelm Loh Group a fost recunoscut drept «Cel mai bun formator profesional», conform unui studiu desfășurat de Deutschland Test și Focus Money.


Pentru mai multe informații, vizitați:
www.eplan.de    
www.friedhelm-loh-group.com
Eplan Software & Service GmbH Sediu permanent România
Str. Ana Aslan Nr.40 ,Etaj I, 400528 Cluj-Napoca,  Romani

Share