Axis Communications are un nou Director Regional

Axis Communications, companie lider al industriei de echipamente video de rețea, anunță numirea lui Anna Arwidi ca Director Regional pentru Europa de Est, Turcia, Rusia și Comunitatea Statelor Independente.

În ultimii ani, Anna a deținut funcții precum Business Development Manager – Retail Solutions și Global Partner Manager în cadrul Axis Communications, iar anterior a fost Vicepreședinte Vânzări și Marketing la Cognimatics AB, companie ce a devenit parte a grupului Axis în 2016.„Europa de Est este una dintre cele mai interesante și promițătoare regiuni pentru Axis Communications. În ultimii doi ani am identificat o serie de oportunități de business în această regiune, pe care, cu ajutorul partenerilor locali, le vom aborda și vom consolida astfel viziunea Axis de a construi o lume mai inteligentă și mai sigură. Sunt fericită că m-am alăturat unei echipe atât de puternice, într-un moment atât de interesant”, a declarat Anna Arwidi despre noua ei poziție.

Potrivit Anna Arwidi, Axis este o companie concentrată pe inovare, pe o îmbunătățire permanentă a produselor și soluțiilor și pe menținerea angajamentului față de valori precum sustenabilitate, credibilitate și standard etic înalt.

Anna are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de activități pentru organizații globale mici, mijlocii și mari din industria tehnologiei, IT și securitate. Este absolventă a Școlii de Afaceri, Economie și Drept din Göteborg și a Universității de Economie din Viena în domeniile administrării afacerilor și economiei.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Share