Conferința de analiză a riscului – Ediţia a VII-a, 12 mai 2022

Va invitam la Conferinta de analiza a riscului 2022– eveniment fizic –

ADAPTAREA PROCESULUI DE EVALUARE A RISCURILOR LA NOILE AMENINȚĂRI

DESCĂRCAȚI ȘI COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE!

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate – asociație de utilitate publică și Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică, avem deosebita plăcere să vă invităm la Conferința de analiză a riscului – Ediţia a VII-a, cu titlul
ADAPTAREA PROCESULUI DE EVALUARE A RISCURILOR LA NOILE AMENINȚĂRI,
Evenimentul organizat în format fizic, va avea loc  Joi, 12 mai 2022, ora 9.30 la seediul Institutului Bancar Român (IBR), Aula Costin Murgescu București 030774 Strada Negru Vodă 3.

În actualul context internațional, în care apar noi riscuri și amenințări globale  este binevenită o întâlnire a specialiștilor în evaluarea, prevenirea și diminuarea noilor riscuri.  Riscul este un termen cu spectru larg, folosit la diverse niveluri – de la individ la nivel național, iar evoluţia dinamică şi rapidă a volumului şi complexităţii ameninţărilor precum şi creşterea constantă a numărului de breşe de securitate, necesită eforturi şi investiţii constante pentru asigurarea  nivelului  de protecţie  dorit. Ignorarea oricărui  tip de  ameninţări înseamnă asumarea unui nivel de risc pe care nicio companie nu şi-l poate permite, indiferent de domeniul de activitate şi ordinul de mărime.Vă invităm așadar, ca pe parcursul a două paneluri să identificăm împreună factorii determinanți în degradarea procesului de evaluare a riscurilor la Securitate fizică dar și soluțiile de Securitate inteligente în contextual amenințărilor actuale.

Participarea dumneavoastră ne-ar onora în aceeaşi măsură în care considerăm că prezența dumneavoastră va contribui la generarea unor propuneri și inițiative de adaptate a legislației și reglementărilor actuale.

Pentru înregistrare, vă rugăm sa descărcați și să completați FORMULARUL de înregistrare în auditoriu. Acesta poate fi completat electronic; mai apoi salvați-l și expediați-l până la data de 2 mai 2022 pe una dintre următoarele adrese de email: office@arts.org.ro sau adina.cioclei@arts.org.roNumai persoanele care s-au înregistrat pentru conferință vor avea acces in Institutul Bancar Român.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

ARTS

ORGANIZATORI

PARTENER GOLD
PARTENER SILVER
PARTENER BRONZE

PARTENERI MEDIA


Share