ABB la Târgul de la Hanovra 2016

Creșterea productivității cu ajutorul Internetului Lucrurilor, Serviciilor și Oamenilor

ABB a prezentat modalități de creștere a competitivității prin utilizarea conceptului de Internet al Lucrurilor, Serviciilor și Oamenilor (ILSșO).

ABB a prezentat o varietate largă de soluții digitale de referință în cadrul Târgului de la Hanovra care a avut loc în perioada 25-29 aprilie 2016, stabilind  ILSșO ca fiind întruchiparea inovațiilor viitoare, acest lucru încadrându-se perfect în tematica târgului și anume “Industrie integrată- descoperirea de soluții”.

Conceptul ABB despre ILSșO cuprinde servicii de pionierat și soluții de o importanță crucială pentru întregul segment al consumatorilor. Indiferent că este vorba despre utilități, industrie și transporturi sau despre infrastructură, ABB oferă soluții personalizate potrivite fiecărui client în parte. Astfel, ABB a prezentat soluții practice, orientate către client în cadrul standului A35, Hol 11 care a adus ILSsO la viață și l-a făcut ușor de înțeles. Soluțiile ILSșO sunt proiectate astfel încât să conducă la creșterea productivității, a eficienței și să deschidă ușa dezvoltării de noi modele de afaceri. Acest lucru permite clienților să își optimizeze serviciile și să își crească avantajele competitive în mod măsurabil.

„Pentru a crește în mod profitabil astăzi și în viitor, reorientăm atenția ABB asupra strategiei nivelului următor, care se bazează până la un punct pe ILSșO”, a spus Ulrich Spiesshofer, CEO al ABB. „Noi conectăm Automatizarea Industrială și Componentele pentru Energie – care sunt de fapt lucrurile – la internet și facilităm conlucrarea armonioasă a acestora, utilizând soluții avansate de software. Acest lucru conduce la noi oferte de servicii și oferă clienților noștri un avantaj competitiv decisiv.”

Soluțiile ILSșO de la ABB promovează cu succes o schimbare de paradigmă în managementul resurselor. ILSșO interconectează lucruri, sisteme, oameni și continente. ABB a demonstrat acest lucru cu claritate în cadrul standului său de 1,700 m2, mai ales  în acest an când SUA este țară parteneră la Târgul de la Hanovra. Compania a prezentat peste 30 de soluții care sunt în strânsă legătură cu Statele Unite.

În cadrul celui mai mare târg industrial, ABB a lansat cele mai noi soluții tehnologice, printre care se numără și soluția inovatoare a senzorului inteligent, care este de altfel cea mai avansată pentru monitorizarea de la distanță a motoarelor electrice. Senzorul inteligent măsoară parametri cum ar fi temperatura, vibrația sau câmpurile magnetice, informații care ulterior sunt transmise către un server. Parametrii măsurați continuu asigură o bază pentru o analiză amănunțită a stării motorului. Această soluție permite clienților să își îmbunătățească productivitatea și timpul de funcționare și să prevină întreruperile producției prin mentenanță preventivă. Senzorul inteligent poate aduce orice tip de motor în cea de-a 4-a revoluție industrială, indiferent de vechimea acestuia.

ABB este lider global  în tehnologiile energetice și de automatizări care permit clienților din domeniul utilităților, industriei, transporturilor și infrastructurii să își îmbunătățească performanțele, diminuând impactul asupra mediului înconjurător. Grupul de companii ABB operează în aproximativ 100 țări, având în jur de 135.000 angajați.

www.abb.com

Share