Eplan Data Portal: Peste 100 de producători

Eplan Data Portal: Peste 100 de producători

 

 

 

 

Un wizard pentru date de aparat a simplificat semnificativ integrarea datelor de produs în Eplan Data Portal. Aceasta este atât în avantajul producătorului, cât și al utilizatorului. Pentru prima oară, peste 100 de producători vor fi reprezentați în portal la data începerii SPS IPC Drives în noiembrie. Cu date de aparat complete, cei peste 90 000 de utilizatori ai portalului din toată lumea își vor putea simplifica și accelera procesele de proiectare. Macrourile, datele componentelor și datele 3D necesare pentru construcția unui dulap de comandă virtual pot fi integrate direct și cu ușurință în proiectarea CAE.

Odată cu începutul expoziției SPS IPC Drives, Eplan Data Portal bate un record remarcabil. Peste 100 de producători – mulți dintre aceștia de pe piețele din Europa, Asia și SUA – își vor fi integrat datele de producător pe portal. La mijlocul lui octombrie, pe portal erau deja 99 de producători cu peste jumătate de milion de intrări calificate de date de aparat și de produs – în noiembrie, la finalul expoziției, estimăm că vor fi în jur de 110 producători. De asemenea, numărul membrilor noi este interesant: numai în 2015, Eplan a reușit să obțină 30 de producători noi. Unul din factorii care contribuie la acest succes extraordinar este, între altele, noul wizard pentru date de aparat, disponibil pentru producători. Utilizând tehnologia Excel, acum datele producătorilor pot fi puse la dispoziție cu mai multă ușurință pe portal, printr-o simplă apăsare de buton. Nu sunt necesare cunoștințe speciale din partea producătorilor – tehnologia poate distinge, de asemenea, între datele comerciale și cele grafice în cadrul alocărilor de pe listă și le poate combina în mod intuitiv. Peste zece producători de cleme, cabluri, conectori și senzori au testat deja simplitatea acestei noi integrări.

Încă 1,2 milioane de intrări de date de aparat per configurator

Succesul nu se încheie cu cele peste jumătate de milion de fișiere integrate cu date de producător: cei care utilizează instrumente de măsură beneficiază de 1,2 milioane de variații suplimentare pentru datele de aparat, care pot fi configurare în orice specificație. Pe lângă aceasta, producătorul de instrumente de măsură Endress+Hauser a integrat deja configuratoarele web existente în interfața Eplan Data Portal. Pe baza Eplan Engineering Configuration (EEC), care este online în fundal, și în combinație cu Data Portal, pot fi configurate online numeroase variații posibile.

Expansiune globală

Printre noii producători din domeniul tehnologiei de măsurare se numără Janitza, cu dispozitivele sale de măsură cu panou digital, Ziehl cu sistemele sale de măsurare și monitorizare și Flowserve, un producător de instrumente de măsură din SUA. Alți membri noi din SUA sunt Mencom, Priority Wire & Cable și Comtran Cable – toți producători de cabluri de succes, Molex din domeniul cablurilor și conectorilor și Hubbell, de asemenea un producător de conectori din SUA. Așadar, Eplan Data Portal devine centrul internațional al datelor de produs. Cel mai important membru nou din China este Chint – unul din cei mai mari producători de tehnologie de automatizare din Asia. De asemenea, Noark, o filială a Chint, a pus la dispoziție pe portal contactoare și întrerupătoare. Liaoning Create Cable din China produce cabluri, iar Ningbo GOOSVN Electronic este un producător de conectori și se adresează pieței Asia-Pacific. Desigur, producătorii europeni s-au înscris la rândul lor – de exemplu, ILME, un producător de conectori electrici din Italia, KEBA, un producător de tehnologie de automatizare din Austria și Roxtec, un producător de accesorii de tip carcasă și sisteme de etanșare a traseelor de cabluri. Kabelschlepp a introdus lanțuri energetice și sisteme transportoare, Hirschmann a oferit switchurile sale Ethernet, iar alți producători, precum Citel, HBM, Klemsan, Lumberg, Promet și Sensopart, completează portalul cu datele lor.

Concluzie

Utilizatorii beneficiază de date de produs și de aparat de calitate superioară, a căror largă acoperire oferă producătorilor internaționali o platformă ideală, flexibilă pentru adevărata „inginerie globală”. Datele pot fi integrate în proiect 1:1 și garantează utilizatorilor proiectarea rapidă și eficientă, ținând totodată cont de datele curente ale producătorilor. Marea diversitate a aparatelor permite libertate maximă în cadrul proiectării.

EPLAN Software & Service introduce soluții tehnologice de îmbunătățire a procesului tehnologic al produsului. Sistemele interdisciplinare specializate asigură un maxim al productivității și integrării datelor. Ca furnizor de soluții, firma dezvoltă concepte PDM și PLM adaptate specificațiilor clienților și oferă servicii complexe de tipul personalizării, consultanței și training-ului. Abilitatea inovatoare, ca o abordare practică consecventă, și prezența internațională reprezintă factorii de succes ai companiei. EPLAN face parte din Rittal International și deci din FriedhelmLoh Group, cu 11.500 de angajați pe tot globul, realizând venituri de aproximativ 2,2 miliarde euro în 2011. EPLAN este astfel sinonim cu siguranța și continuitatea investițiilor. Fiind prezentă în 50 de țări, firma reușește să susțină 45.000 de clienți, dispunând de peste 110.000 de instalări în toată lumea. ‘Inginerie Eficientă’ – sloganul corporației – evidențiază rezultatele proceselor optimizate și fiabile, ce mențin companiile la un nivel competitiv pe termen lung.

www.eplan.ro

Share