BRADY: Aveți nevoie de o imprimanta portabilă inteligentă? BMP™21-PLUS combină aspectul exterior compact cu caracteristicile inteligente de imprimare

Recent îmbunătățită cu aplicații pentru domeniul rezidențial, pre-programate, imprimanta portabilă BMP 21 –PLUS vă ajută la identificarea facilă a oricărui cablu, componentă sau circuit al tabloului electric din locuințe. După ce ați testat puterea de neoprit a imprimantei BMP21-PLUS, nu veți mai vrea să o împărțiți cu nimeni!

Această nouă imprimantă portabilă este cel mai performant dispozitiv de etichetare de teren pentru mediile: electric, telecomunicații, infrastructura IT și industrial. Unitatea combină un aspect compact exterior cu caracteristicile inteligente de imprimare pentru fire și cabluri, blocuri terminale, panouri de programare, suprafețe plane etc.

Forma imprimantei BMP21-PLUS a fost reproiectată în vederea îmbunătățirii durabilității și ergonomiei, având un echilibru centrat și marginal pentru o prindere și manipulare ușoare. Culorile foarte vizibile galben și negru, precum și tampoanele de protecție din cauciuc asigură vizibilitatea pe teren a imprimantei, susținută de o eficiență demonstrată. Produsul a trecut testele de impact și vibrații, conform metodei MIL-STD-810G, 5.16.6 S4.6.5, demonstrând că deși lovit, poate funcționa în continuare.

Nu numai că BMP21-PLUS este mai compactă la exterior, dar este și mai inteligentă în interior. Imprimanta este prevăzută cu o nouă baterie cu durată lungă de funcționare, cu ioni de litiu, un ecran LCD larg cu lumină de fond și o bibliotecă grafică cu 104 simboluri pentru aplicații electrice, locuințe inteligente, siguranță și comunicații de date. Mai este prevăzut cu o funcție automată de formatare a etichetelor pentru nouă (9) aplicații convenționale, incluzând marcajele firelor și a panourilor de programare și permițând utilizatorilor introducerea simplă a cartușelor de etichetare și pornirea imprimării –nefiind necesară nicio setare.

Aceste elemente sunt îmbunătățite prin opțiunile extinse de culori și dimensiuni ale materialelor imprimantei, incluzând 70 de componente ale materialelor de înaltă tehnologie cu formate continue ale etichetei de până la 19 mm lățime. După imprimarea și tăierea etichetei, funcția de prindere menține eticheta pe poziție și previne căderea acesteia și pe loc. Integritatea structurală și gama largă de opțiuni de imprimare pun în evidență produsul BMP21-PLUS pe piață. În plus, dacă adăugați și prețul atractiv, imprimanta devine un produs prea bun să fie ratat.

Accesoriile disponibile pentru imprimanta de etichete:
BMP21-PLUS includ un accesoriu magnetic extrem de robust pentru imprimarea convenabilă hands-free și un accesoriu multifuncțional cu magnet, lanternă și stand retractabil al im primantei, pentru o manipulare mai ușoară.

Pregatiți-vă să utilizați etichetele de uz industrial Brady pentru identificarea cablurilor și componentelor. Priviti BMP 21-Plus în acțiune!

 

BRADY România

Tel.: +40 21 202 3032

Fax: +40 21 

202 3100

www.bradyeurope.ro

Link: http://h ttp: / / b ra dy eu rope. ro/ pr odus e/ imprima nte- s i – echipamente/imprimanta-portabila-de-etichete/bmp21- plus.html?utm_source=Electricianul&utm_medium= W e b – A d v e r t o r i a l & u t m _ c o n t e n t = B M P 2 1 – PLUS&utm_campaign=CWID

 

 

 

 

 

 

 

 

Link: http://h ttp: / / b ra dy eu rope. ro/ pr odus e/ imprima nte- s i – echipamente/imprimanta-portabila-de-etichete/bmp21- plus.html?utm_source=Electricianul&utm_medium= W e b – A d v e r t o r i a l & u t m _ c o n t e n t = B M P 2 1 – PLUS&utm_campaign=CWID

 

Share