Compania WAGO Kontakttechnik GmbH a lansat o noua serie de produse pe piata romaneasca: Noua serie WAGO 2273 – Small is BIG. MAI COMPACT. MAI FLEXIBIL. MAI SIGUR.

In numarul 2/2012 al revistei Electricianul au fost publicate informatii de natura tehnica despre noua serie de conectori compacti de tip clema-arc®, deosebit de versatili si usor de utilizat – seria WAGO 2273.

Conectori Wago

WAGO va pune la dispozitie in cadrul numarului 3/2012 al revistei Electricianul posibilitatea de a testa acest nou tip de conectori, oferindu-va un set de mostre din noua serie de conectori WAGO 2273. Astfel, puteti experimenta si evalua chiar Dumneavoastra eficienta si fiabilitatea conectorilor WAGO 2273, cea mai compacta familie de conectori clema arc produsi pana in prezent.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul WAGO: www.wago.ro

sigla wago

Despre WAGO KONTAKTTECHNIK GmbH

– peste 5000 angajati in intreaga lume

-peste 110 agentii si birouri de reprezentare pe tot cuprinsul globului

-CA 2011: peste 500M€, in crestere fata de 2010

-Fabrici de productie in Germania (Minden/ Westf. si Sondershausen/ Thüringen), Elvetia (Domdidier/ Fribourg), Polonia (Wrozlaw), China (Tienjin) si India (Noida/ Delhi).\

-In ROMANIA – retea de distribuitori la nivel national in Bucuresti si in principalele resedinte de judet:  Brasov, Craiova, Iasi, Cluj Napoca si Timisoara.

Share