Bosch a testat public calitatea electrocasnicelor sale

Poți să vorbești despre calitate, sau poți să o dovedești. La finalul lunii aprilie, Bosch a optat pentru cea de-a doua variantă și a prezentat dovada calității produselor sale în acțiunea „Tehnologie perfectă pentru calitate 100%”. Testarea electrocasnicelor Bosch a avut loc în cadrul Eurocucina 2012, cel mai mare târg internațional pentru mobilier de bucătărie, care s-a ținut la Milano. Specialiștii Bosch Electrocasnice s-au întrebat „Ce mod mai bun de a demonstra calitatea produselor Bosch decât plasându-le într-o unitate de testare pentru a fi critic analizate de clienți?”. Astfel, a luat naștere ideea centrului de testare Bosch de la Târgul Eurocucina, în cadrul căruia s-au testat mai multe produse electrocasnice precum mașinile de spălat vase, plitele pe gaz și cuptoarele.

Stand Bosch 1

Bosch își dovedește performanța

Datorită tehnologiei cu Zeolith® , mașinile de spălat vase de la Bosch fac să strălucească orice veselă, chiar dacă consumă doar 6 litri de apă (cantitate măsurată per ciclu de spălare la programul standard Eco 50)  și protejează mediul și buzunarul clientului. Specialiștii Bosch au vrut însă să demonstreze, în cadrul laboratorului de testare amplasat în mijlocul clienților săi, adevărul acestor informații. Astfel, la standul A06 din hala 9, Bosch a supus mașinile sale de spălat vase unui test realizat direct în laboratorul de testare a calității. Aparatele Bosch au arătat lumii întregi ce pot să facă – atât din punct de vedere tehnologic, cât și al consumului. Bosch a amenajat trei astfel de laboratoare de testare la stand. Astfel, mașinile de spălat vase, plitele pe gaz și cuptoarele Bosch și-au reconfirmat eficiența, calitatea materialelor, durabilitatea acestora în testele de rezistență, funcționalitatea și atractivitatea din punct de vedere estetic.

Stand Bosch 2

Inovații Bosch care au schimbat lumea bucătăriei

„Realizarea unor electrocasnice cu valoare adăugată reală dovedită reprezintă însăși esența misiunii mărcii Bosch,” afirmă specialiștii Bosch. „Pentru a menține acest standard și chiar a aduce îmbunătățiri, investim sume semnificative în dezvoltarea de noi tehnologii”.  Acest interes pentru inovare este oglindit de cifre – Bosch a înregistrat până în prezent 77.000 de patente. Printre invențiile care au făcut produsele Bosch celebre se numără sistemele AquaSensor pentru mașinile de spălat vase, care detectează gradul de murdărie pentru obținerea unei vesele perfect curate; AquaStop, sistemul de siguranță 100% împotriva inundațiilor; tehnologia de uscare Zeolith®, care asigură uscarea optimă a vaselor, cu un consum minim de energie electrică. Mai mult, pentru cuptoarele Bosch, concernul german a inventat sistemul de autocurățare EcoClean; aparatele frigorifice asigură de două ori mai multă prospețime alimentelor cu ajutorul sertarelor VitaFresh și HydroFresh, iar plitele vitroceramice FlexInduction reprezintă o inovație ce conferă flexibiltate desăvârșită în utilizare. Bosch investește 45% din bugetul alocat cercetării și dezvoltării pentru crearea de tehnologii durabile.

Share