Petre Butu – noul vicepreşedinte al Diviziei Power din cadrul Schneider Electric România

Începând cu luna septembrie 2010, compania Schneider Electric România, lider în domeniul energiei şi al infrastructurii, are un nou membru în echipa de conducere: Petre Butu, noul vicepreşedinte al Diviziei Power.

“Mă bucur că fac parte din nou din echipa Schneider Electric România, o echipă recunoscută pentru eficienţă şi performanţă. Mă reîntorc în această echipă într-un moment în care piaţa de energie trebuie să răspundă multor provocări ce ţin de mediu, de viziunea pe care o avem despre viitor, dar şi de momentul economic actual. Sper ca revenirea mea să dea un nou impuls dezvoltării proiectelor Schneider Electric România” a declarat Petre Butu, noul vicepreşedinte al Diviziei Power din cadrul Schneider Electric România.

foto Petre Butu

 

 

Petre Butu este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Electrotehnică iar studiile sale s-au finalizat cu realizarea proiectului de diplomă la École Supérieure d’Électricité, Paris, Franţa. Petre Butu are o experienţă de peste 15 ani în domeniul energetic, ocupând de-a lungul timpului funcţii precum Responsabil piaţă industrie, Responsabil politici de preţ pentru Europa la Schneider Electric.

Share