Noul catalog de produse de la HellermannTyton este disponibil acum!

Toți electricienii, inginerii, tehnicienii de service și instalatorii profesioniști de cabluri trebuie să fie în posesia acestui catalog de produse, acum disponibil și în limba română.

Deoarece gama de produse și cerințele de gestionare a cablurilor sunt în continuă creștere, această ediție a catalogului vă permite descoperirea produselor în funcție de nevoile aplicațiilor individuale. De asemenea, vă oferă o prezentare generală a portofoliului nostru de produse începând de la coliere și elemente de fixare pentru cabluri, sisteme de protecție a cablurilor, sisteme de identificare, până la materiale pentru instalații electrice, produse pentru izolație sau instrumente de aplicare.

Imagini cu produsele, desenele, pictogramele și prezentările generale ajută utilizatorii să găsească cât mai repede produsul potrivit. Cei care nu cunosc anumite categorii de produse se pot folosi de codurile QR și link-urile implementate pentru a accesa mai multe informații.

De asemenea găsiți la sfârșitul paginilor coduri QR și link-uri care vă redirecționează spre site-ul HellermannTyton, cu produsele direct puse în lista dvs. de urmărire. Astfel dacă vă interesează un produs, îl puteți accesa direct și puteți solicita o ofertă personalizată online.

Comandați exemplarul dvs. gratuit completând următorul formular: http://www.hellermanntyton.com/ro/comanda-catalog-magazine

Share