Noi produse HellermannTyton

Cutterul EVO cut pentru coliere de plastic

Îndepărtează în siguranță colierele de plastic!
Acest instrument de aplicare nou-nouț îndepărtează legăturile de plastic fără a deteriora izolația firelor și fără a lăsa reziduuri. EVO cut se potrivește perfect pentru aplicații industriale în domeniul asamblării cablurilor. Datorită lamelelor reglate cu precizie, legăturile de cabluri rămân intacte. Designul său ergonomic permite operarea ușoară cu o singură mână, astfel fiind asigurată manevrarea foarte simplă.
Pentru a asigura o tăiere precisă, este necesar să se utilizeze una dintre cele trei piese frontale potrivite, în funcție de lățimea și grosimea colierului:
• Mic (l. max. 3,6 mm / gros. max. 1,2 mm)
• Mediu (l. max. 4,8 mm / gros. max. 1,3 mm)
• Mare (l. max. 7,8 mm / gros. max. 1,8 mm)
Toate cele trei piese frontale se fixează în siguranță de dispozitivul EVO cut și pot fi înlocuite cu ușurință printr-o simplă împingere. Pentru mai multe informații legate de cutter faceți clic pe link-ul următor:
www.hellermanntyton.com/ro/prezentare-evo-cut

Produse dedicate industriei medicale

Ajută la menținerea igienei și siguranței !
Igiena, siguranța și identificarea echipamentelor medicale și a infrastructurii sunt obligatorii în industria medicală. În portofoliul nostru vast găsiți soluții adaptate cerințelor dumneavoastră. Produsele HellermannTyton sunt utilizate în întreaga lume pentru a securiza, ghida, izola, proteja și identifica în mod fiabil cablurile și echipamentele în industria medicală, în clinici, în laboratoare și în mediile de procesare a alimentelor. Un astfel de produs este colierul SpeedyTie cu mecanism de eliberare rapidă. De ce este acesta o alegere bună? Vedeți avantajele aici:
• Colier pentru cabluri reutilizabil
• Suportă sarcini de până la aprox. 90 de kg
• Poate fi utilizat pentru legarea în paralel

Informații despre acesta și multe alte produse sunt disponibile pe site-ul nostru. Faceți clic pe următorul link pentru a descoperi broșura noastră dedicată produselor aplicabile în industria medicală:
www.hellermanntyton.com/ro/brosura-industria-medicala

 

Ca o valoare adițională perfectă la soluțiile noastre de produse, oferim clienților noștri servicii de consultanță remarcabile. Credem cu adevărat că succesul se multiplică atunci când cunoștințele sunt împărtășite. Așadar, vă rugăm să contactați echipa noastră locală de experți, care așteaptă cu nerăbdare să primească solicitările dvs. pe următoarea adresă de email:
www.hellermanntyton.com/ro/ht-contact

 

Share