Murrelektronik : O soluție pentru toate situațiile: Modlight60 Pro-RGB

Comunicat de presă Murrelektronik

Coloana de semnal IO-Link Modlight60 Pro-RGB de la Murrelektronik este o soluție versatilă, personalizabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru situațiile care necesită o semnalizare clară și fiabilă.

Prin cele 20 discuri LED RGB, 21 de culori reglabile și zece modele de lumină diferite, coloana de semnal Modlight60 Pro-RGB IO-Link de la Murrelektronik oferă opțiuni flexibile pentru o semnalizare clară și atrăgătoare prin separarea optică a discurilor LED RGB individuale – chiar și în medii solicitante. Luminozitatea LED-ului poate fi reglată în mod variabil, iar modul ecologic de reducere a luminozității cu 50% face coloana de semnal să fie eficientă din punct de vedere energetic. Una dintre versiunile coloanei are o sonerie care oferă opt tonuri diferite și permite astfel o semnalizare acustică personalizată.

Setarea coloanei de semnal rezistente la praf și stropi IP65 este simplă și nu necesită o configurare extinsă. Acesta poate fi conectat printr-un cablu M12 neecranat și poate fi pus în funcțiune fără IODD (IO Device Description). Cele două IODD-uri diferite permit un control individual al benzilor LED RGB pentru a putea seta culorile, modelele intermitente și animațiile cu ajutorul datelor de proces.

O coloană, mai multe tipuri de semnal

Coloana de semnal oferă diferite moduri de funcționare, permițând utilizatorilor să realizeze mai multe tipuri de semnal de la o singură coloană. În modul Stack, discurile LED individuale pot fi segmentate în până la cinci unități care să permită afișarea unei coloane de semnal clasice. Dimensiunea și culorile segmentelor pot fi personalizate. Funcția Autoscale permite împărțirea automată și simetrică a panourilor LED pentru semnalizarea pe întreaga suprafață în scopul unei vizibilități maxime. Utilizatorii pot accesa Level Mode pentru vizualizarea precisă și procentuală a proceselor de operare, de exemplu pentru a afișa progresul producției sau nivelurile de încărcare. Iar în modul Slice se pot controla culoarea, modelul de lumină și animația fiecărui disc LED.

Modlight60 Pro-RGB are aprobarea cURus pentru piețele din SUA și Canada și poate fi utilizat în multe industrii, cum ar fi cea auto, intralogistică, mașini-unelte, ambalaje și semiconductori.

Coloana de semnal Modlight60 Pro-RGB IO-Link de la Murrelektronik permite o semnalizare clară și fiabilă.

Imagine: Murrelektronik GmbH

 

Murrelektronik GmbH                                               Telefon +43 1 7064525-0 | Fax +43 1 7064525-300
Office Park 4, 4. OG/Top A.45                                 www.murrelektronik.ro
A-1300 Wien-Flughafen                                            mail@murrelektronik.at

 

Share