Legrand România: Inovație la Bucharest Tech Expo 2024

Legrand România a strălucit la Bucharest Tech Expo 2024, marcând al doilea an consecutiv de participare la acest prestigios eveniment dedicat tehnologiei.
Standul companiei a captivat atenția vizitatorilor prin simularea unei case inteligente, evidențiind astfel angajamentul Legrand pentru inovație și soluții smart.
Standul său a oferit vizitatorilor o experiență interactivă și informativă, evidențiind modul în care tehnologia poate transforma viața de zi cu zi într-o casă inteligentă și eficientă energetic.

Soluții de top prezentate la standul Legrand

În cadrul standului, Legrand România a prezentat o serie de soluții inovatoare, printre care se numără:

 

-Netatmo: Soluții inteligente pentru casă, recunoscute pentru calitatea și eficiența lor

-Stații de încărcare a mașinilor electrice Green Up și Ecotap: Acestea au fost proiectate pentru a răspunde cerințelor crescânde de mobilitate electrică, oferind opțiuni de încărcare rapidă și sigură.

-Aparataj de câmp Living Now with Netatmo și Valena Life/Allure with Netatmo: Aceste game de produse combină designul modern cu funcționalitateaavansată, permițând utilizatorilor să controleze iluminatul, storurile și alte echipamente electrice prin intermediul dispozitivelor smart.

-Blocuri multipriză Incara: Cea mai nouă gamă lansată de Legrand, care oferă soluții flexibile și sigur pentru nevoile de conectivitate din casă sau birou.

 

 

Un Parteneriat Puternic: Inovație și Securitate cu Legrand și Netatmo

Un moment de referință al evenimentului a fost lansarea în România a celui mai nou produs Netatmo, Smart Door Lock. Acest dispozitiv inovator aduce un plus de securitate și comoditate, fiind proiectat pentru a oferi utilizatorilor control total asupra accesului în locuințele lor. Încuietoarea inteligentă permite gestionarea accesului prin intermediul aplicațiilor mobile, oferind funcționalități precum deschiderea și închiderea ușilor de la distanță, monitorizarea în timp real a accesului și notificări instantanee privind activitatea de la ușă. Astfel, utilizatorii pot verifica și controla accesul în casă oricând și de oriunde, sporind siguranța și confortul locuinței.

Prezența lui Michal Sroka, Head of Cluster Central Eastern Europe la Netatmo, marcă a grupului Legrand, la eveniment a subliniat parteneriatul strâns dintre cele două companii. Sroka a discutat despre importanța integrării soluțiilor Netatmo în portofoliul Legrand și despre perspectivele de viitor ale acestei colaborări. El a evidențiat modul în care produsele Netatmo, cunoscute pentru tehnologia lor avansată și designul elegant, se aliniază perfect cu filosofia Legrand de a oferi soluții de top pentru case inteligente. Sroka a subliniat, de asemenea, beneficiile pe care utilizatorii le pot obține prin utilizarea acestor soluții integrate, de la confortul sporit până la economiile de energie și securitatea avansată.

Prezență și Expertiză: “Viitorul Smart Home proiectat de Legrand”

În cadrul evenimentului Bucharest Tech Expo 2024, a fost susținută prezentarea ,,Viitorul Smart Home proiectat de Legrand” de către Andreea Drăghici, Business Developer Home Automation, și Andi Oiță, National Retail Manager, care au adus în prim-plan soluțiile oferite de Legrand pentru diverse tipuri de locuințe.
Andi Oiță a evidențiat modul în care Legrand colaborează cu dezvoltatorii și partenerii din domeniul proiectării și arhitecturii pentru a integra soluțiile smart în noile ansambluri rezidențiale: „Pentru locuințele noi, avem soluții specifice, care sunt deja integrate de dezvoltatorii cu care colaborăm, în ansamblurile rezidențiale pe care le realizează. De asemenea, tot pentru locuințe noi, colaborăm cu o serie de parteneri din zona de proiectare și arhitectură, care recomandă și integrează soluțiile noastre de automatizare clienților lor.
Nu în ultimul rând, pentru locuințele deja existente, venim cu kit-uri eficiente, retrofit, care se pliază pe infrastructura veche cu minime intervenții. Iar acestea sunt accesibile utilizatorului final în principalele magazine de construcții și bricolaj din țară.”
Continuând pe aceeași linie, Andreea Drăghici a subliniat impactul tehnologiilor inovatoare dezvoltate de Legrand asupra economiei de energie și confortului din locuințe: „Folosind tehnologii inovatoare, Legrand contribuie activ la transformarea locuințelor, fie ele noi sau existente, în spații conectate, care ajută utilizatorii în primul rând să economisească semnificativ energie, dar și să aibă un stil de viață mai confortabil.
Legrand a dezvoltat mai multe tipuri de soluții smart; de la dispozitive inteligente de sine stătătoare, la soluții smart care funcționează pe infrastructura clasică de cablare, fiind astfel foarte potrivite pentru renovări ușoare și până la soluții integrate de automatizare a locuinței, care necesită o cablare specifică și sunt destinate proiectelor noi.”
Prin prezența sa constantă la acest eveniment și prin lansarea de produse noi, Legrand continuă să își consolideze poziția de lider pe piața soluțiilor smart și să inspire încredere în rândul consumatorilor români.

www.legrand.ro

Share