Romanian Security Fair 2018, cea mai mare expoziție tehnică de securitate din regiune, a fost un succes

ROMANIAN SECURITY FAIR 2016, cea de a cincea ediţie a celui mai important eveniment al industriei de securitate din zona Est și Sud-Est Europeană, organizată la București, de Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate în parteneriat cu Romexpo, și-a închis porțile, la capătul a trei zile dinamice, în care expozanții au avut ocazia să-și prezinte produsele atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg.

“Putem afirma, fără urmă de tăgadă, că această ediție a RSF a fost un succes și nu mă refer doar la numărul de vizitatori ci, în special, la calitatea expozanților și la felul în care am remarcat că s-au pregătit companiile pentru acest eveniment. Standurile mari, luminoase, tehnicile de prezentare interactive au facilitat interacțiunea dintre viziatori și expozanți și creșterea gradului de conștientizare a rolului pe care aparatura și aplicațiile pentru securitate îl joacă în viața de zi cu zi a unei comunități moderne” spune Liviu Mateescu, Președintele Asociației Române pentru Tehnică de Securitate, organizatoarea evenimentului.

În cele trei zile cât a durat târgul de securitate, 18-20 Octombrie 2018, nu mai puțin de 3000 de vizitatori au trecut pe la standurile celor 62 de companii expozante.

Expozanții, din țări precum România, Bulgaria, Croația, Ungaria, Italia sau Polonia au prezentat aparatură și tehnologie de ultimă generație din cele mai diverse domenii ale tehnicii de securitate: supraveghere video; detecţie, semnalizare şi stingere incendiu; monitorizare şi dispecerizare; securitate cibernetică; sisteme mecanice şi electromecanice de securitate; sisteme anti-efracţie; sisteme de control acces; sisteme de avertizare a pericolului dar şi accesorii de securitate.

“După zece ani de muncă intensă, am reușit să consolidăm poziția Romanian Security Fair ca unul din cele mai importante evenimente dedicate tehnicii de securitate din regiune. Ne propunem ca pe mai departe, pornind de la parteneriatele strategice stabilite cu SICUREZZA Fiera di Milano, cel de-al treilea târg ca mărime din Europa în domeniul tehnicii de securitate și ADRIA Security Summit, care se adresează companiilor din spațiul ex-yugoslav și țărilor din zona Mării Adriatice să stabilim noi legături în Europa, astfel încât, peste doi ani, la ediția a-VI-a a Romanian Security Fair, să aducem și mai mulți expozanţi în România” mai spune Liviu Mateescu, preşedinte al Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate.

Despre ARTS: ARTS este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non-profit fondată în anul 2003. ARTS reprezintă peste 140 de companii naţionale, reprezentanţe ale unor companii străine în România din industria de securitate, industrie care generează, anual, cca 1 miliard de Euro. Membră EURALARM şi co-fondator al Federaţiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esenţial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil din România. ARTS deţine propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experţilor Tehnici, Romanian Security Fair (expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate) şi secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenţei libere şi loiale, al calităţii şi fiabilităţii prestaţiilor specialiştilor în domeniul securităţii şi invită pe toţi cei interesaţi în susţinerea şi dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă!

https://www.romaniansecurityfair.eu/ro/

Share