MFT1800 – SERIA DE TESTERE MULTIFUNCTIONALE DE LA MEGGER

Seria MFT1800 este o gamă de 4 instrumente pentru testarea instalațiilor electrice de joasă tensiune în conformitate cu cerințele tuturor standardelor derivate din standardul IEC 60364. Acestea oferă toate testele necesare pentru a finaliza certificarea electrică necesară pentru instalațiile de cabluri fixe industriale, comerciale și rezidenţiale.

MFT1815 – oferă siguranță CAT IV, măsurare tensiune, test continuitate cu 200 mA, măsurare rezistenţă de izolaţie, test buclă cu 2 fire fără declanşare cu afișarea rezistenței și curentului de defect, măsurare frecvență și afișajul cel mai mare, mai luminos și mai clar de pe piață.

MFT1825 – oferă toate avantajele MFT1815, plus măsurarea prizei de pământ cu 3 poli și 2 poli, testarea continuității şi cu 15 mA, testarea automată a dispozitivelor RCD, succesiunea fazelor, testarea programabilă și trifazată RCD și măsurarea curentului cu un traductor tip cleşte opțional.

MFT1835 – model avansat aduce avantajul suplimentar al măsurării True RMS, al testării RCD de tip B, al măsurării prizei de pământ cu metodele cu 3 poli şi ţăruş ataşat şi fără ţăruşi, la un instrument cu memorie internă şi funcţie de descărcare a datelor.

MFT1845 – cel mai nou model a fost proiectat pentru medii dure și fiabilitate maximă şi include o nouă tehnologie de testare a buclei fără declanşare care împiedică orice influență pe care RCD-ul o poate avea asupra valoarea impedanței totale de buclă şi testarea mai rapidă a ciclului fără declanşare de până la 8 secunde. Această tehnică permite, de asemenea, testarea impedanței buclei la RCD-urile de tip AC și A cu 10mA. Suprapunerea noii măsurători a impedanței buclei fără deconectare este noua tehnică Megger „Aparat de măsură de încredere”. Deoarece valorile impedanței buclei pot fi dramatic afectate de zgomotul din circuit, se afișează gradul de încredere în precizia buclei de impedanță măsurată. Folosind segmentul de afişare ARC digital pentru a indica procesul analitic, măsurarea este monitorizată continuu și ajustată atunci când zgomotul este prezent, ceea ce duce la o îmbunătățire esenţială și repetabilă a rezultatului testului.

Clasa de protecție a intrărilor EN61010 CAT IV asigură că testerele MFT pot rezista la o utilizare accidentală nepotrivită şi tensiuni tranzitorii pe care alte testere nu le pot suporta. Toate acestea într-un instrument intuitiv și ușor de utilizat, fără meniuri ascunse sau ecrane complicate. Testele sunt ușor de selectat utilizând comutatoare rotative cu coduri de culoare, cu rezultate clar afișate. Certificatul de calibrare de 12 luni este inclus în setul standard și garanția poate fi extinsă la 3 ani prin simpla înregistrare a echipamentului pe site-ul www.megger.com.

SebaKMT – Seba Dynatronic GmbH
Reprezentanța în România
Str. Av. Ștefan Protopopescu nr.1, Bl.C6, Ap.25,
sector 1, 011725 București
tel: +40 (0)21 2309138; fax: +40 (0)21 2039381
www.megger.com  ;

www.sebakmt.com;

seba.ro@sebakmt.com;

http://www.cabletestvan.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share