Hellermann: Management detectabil al cablurilor în ariile de producție

O bucată de plastic nedorită pe masa de prânz dăunează reputației unui producător de alimente și duce la rechemări de produse scumpe. Prin urmare,  HellermannTyton colaborează cu producătorii de alimente și băuturi pentru a minimiza riscul de contaminare cu produse din plastic detectabile. Rezultatul este o serie de produse inovatoare pentru fixarea, îmbinarea, protejarea și marcarea cablurilor în jurul sistemelor de producție deschise.

Colierele MCT și bazele cu posibilitate de înșurubare MCMB sunt realizate dintr-un compus special din poliamidă, care este intercalată cu o mare proporție de pigmenți metalici. Ca rezultat, detectoarele de piese metalice sau de raze X pot detecta în mod fiabil chiar fragmente mici ale pieselor din plastic.
Colierele MCTS sunt, de asemenea, extrem de rezistente la coroziune. Sunt recomandate în special pentru aplicații în medii sărate, precum și în încăperi sterile, la temperaturi de funcționare de la -40 °C până la +85 °C.
Adițional, colierele MBT și soclurile P-Mount completează portofoliul. Colierele MBT sunt fabricate din oțel inoxidabil și pot rezista la acizi și apă sărată, precum și la temperaturi de până la +538 °C. Etichetele din oțel inoxidabil rezistente la coroziune M-BOSS sunt de asemenea potrivite pentru a menține o imagine de ansamblu în timpul producției. Toate acestea asigură siguranța necesară în producția de alimente.
Produsele cu conținut de metal pot fi utilizate în brutării, patiserii, fabricile de produse lactate și fabricile de brânzeturi, instalațiile de prelucrare a cărnii, precum și de producătorii de băuturi. Produsele pot, de asemenea, să joace un rol important în sectorul farmaceutic, unde prevalează standarde de calitate mai stricte.
Pentru mai multe informații:
www.HellermannTyton.com

Share