GREEN ELECTRIC CITY : DIGITALIZAREA CLĂDIRILOR

Societatea actuală evoluează rapid, fie că este vorba despre noi descoperiri tehnologice, fie că ne raportăm la perioada dificilă pe care o traversăm, timpul ne-a demonstrat că modul în care eram obișnuiți să ne trăim viața se va schimba, iar digitalizarea, un termen destul de controversat, poate fi una din soluțiile cheie pentru un viitor creat într-un mod sustenabil și ecologic.

Clădirile din jurul nostru, cele în care trăim sau cele în care ne desfășurăm activitatea vor suferi transformări majore în ceea ce privește viitorul lor digital.
Toate intruziunile tehnologiei într-o clădire vor avea ca scop o exploatare eficientă și sigură, o exploatare sustenabilă și fundamentată pe eficiența energetică, dar și economică.
Deși s-ar putea crede că prin procesul de digitalizare se încearcă înlocuirea personalului, scopul final al acestuia este de a facilita companiilor modul de interacțiune cu clientul, de a-și crește eficiența prin timpi mai scurți de execuție și îndeplinirea rapidă a obiectivelor, de a-și optimiza costurile și, nu în ultimul rând, de a proteja mediul prin soluții ecologice.
În acest sens, compania noastră GREEN ELECTRIC CITY are ca scop principal de activitate proiectarea, implemetarea și exploatarea sistemelor digitale pentru controlul clădirilor, indiferent de destinația acestora.
Începând de la un cochet apartament, cotinuând cu o reședință de mărime medie, un spațiu de producție sau de depozitare și încheind cu un spital sau un stadion, toate aceste clădiri vor beneficia de soluții personalizate, de echipamente de înaltă clasă provenite de la cei mai mari furnizori mondiali din domeniu și de specialiști ce au fost formați prin cursuri specializate și maturizați în proiecte de înaltă complexitate.
O piață ce se formează în această perioadă în mod agresiv este piața dezvoltărilor imobiliare ce vor fi oferite utilizatorilor la pachet cu sisteme smart de mică și medie complexitate.
Pentru toate aceste provocări, GREEN ELECTRIC CITY se pregătește intens zi de zi având ca scop să devină cea mai importantă companie din România pe nișa sistemelor digitale de control ale clădirilor.
GREEN ELECTRIC CITY va continua să investească în dezvoltarea de noi soluții hardware/software prin intermediul departamentelor proprii în așa fel încât produsele și serviciile oferite să se găsească la cel mai înalt nive

www.green-electric.ro

www.wireeo.com

Share