Elmax, prima alegere pentru sistemele electrotehnice și IT!

Elmax

Cu o experiență de peste 22 de ani în distribuția de materiale și echipamente electrice profesionale, Consolight este unul dintre cei mai avizați lideri care oferă soluții complete și complexe, ce se adaptează permanent la cerințele pieței! Din acest an regândim strategia și am decis să investim în dezvoltarea unui brand propriu de produse. Brandul Elmax există deja de 3 ani pe piață, iar acum are o identitate vizuală nouă și o gamă mai diversificată, cu un portofoliu dedicat profesioniștilor (electricieni, instalatori, integratori de sisteme, revânzători și alții), menit să acopere segmentele de piață economic și standard.
Tot în acest an am susținut primul eveniment ELECTRIC ARENA (Ediția 1 – 16, 17 Mai 2019), la care am lansat și conceptul de brand ca primă opțiune a profesioniștilor în instalațiile electrice: Elmax. “A fost prima ediție, iar feed back-ul partici panților ne-a motivat să ne asumăm această inițiativă în continuare. Îi așteptăm pe toți în 2020 la o nouă întâlnire cu tehnologia!”, a declarat Ionuț Popa – Director General Consolight.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portofoliul de materiale și echipamente Elmax este unul variat, fiind conceput astfel încât să ofere calitate și siguranță în utilizare la prețuri competitive!
Azi, majoritatea business-urilor competitive sunt prezente pe internet și au în spate o infrastructură informatică funcțională pentru gestio narea operațiunilor din fiecare department al companiei. Indiferent de complexitatea soft-urilor folosite, sunt necesare echipamente IT fiabile care să asigure atât buna funcționare a unităților de calcul, cât și eficiența lucrului cu bazele de date. Pentru sectorul IT , Consolight pune la dispoziție atât servicii de consultanță, cât si produse Elmax aflate pe stoc (cabluri de voce-date, conectică, rack-uri de perete, cabinete pentru server, paturi de cablu metalice sau PVC pentru managementul cablurilor). Pentru informații suplimentare, puteți să luați legătura chiar astăzi cu un specialist din cadrul companiei noastre, care vă va oferi cea ma bună soluție pentru nevoile dumneavoastră!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În privința infrastructurilor electrotehnice, Consolight dispune de produse de calitate, aflate în stocuri bine dimensionate în orice punct al țării, dedicate oricărui tip de proiect, indiferent de destinație: clădiri de birouri, mall-uri sau magazine, hale de depozitare sau de producție, case sau blocuri cu apartamente, clădiri administrative. Soluțiile de la Elmax pentru proiectele imobiliare sunt următoarele:
– canal de cablu metalic;
– tub flexibil metalic;
– bandă electroizolatoare;
– canal de cablu PVC;
– tub rigid PVC;
– doze de aparat;
– aparataj electric modular, monobloc și aplicat (PT);
– prelungitoare și derulatoare;
– corpuri de iluminat (gamă în curs de dezvoltare).


Acesta este brandul nostru Elmax!
Obiectivul principal al Consolight, urmărit an de an, este acela de a pune la dispoziția clienților produsele de care au nevoie, la cel mai bun raport calitate/preț si într-un timp scurt, datorită rețelei naționale de 13 filiale cu depozite! Specialiștii Consolight vă pot oferi suport tehnic dedicat, inclusiv servicii de ofertare și proiectare, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită soluție pentru proiectele dumneavoastra! Vrei să fii la curent cu noutățile din piața de echipamente electrice?

Ești doar la un clik distanță!
www.consolight.ro
www.tablomet.ro
www.depozit-electrice.ro
www.facebook.com/ConsolightMaterialeElectrice
www.linkedin.com/company/consolight-com-srl
www.instagram.com/consolightcom

 

Share