Flexibilitate optimă cu bare capsulate Zucchini

Oferta Zucchini de la Legrand propune un sistem complet de alimentare și distribuție de la 25 la 5000 A în clădiri terțiare și industriale prin bare capsulate prefabricate. Trei nivele de game de bare capsulate, dedicate sistemelor de iluminat, aplicațiilor de medie și mare putere, optimizând flexibilitatea și evolutivitatea clădirilor. Noile coturi flexibile MS pentru bare capsulate de la 63 la 160 A facilitează alegerea și permit o instalare fără griji.

Un sistem complet, prefabricat, de distribuție a curenților de la 25 la 5000 A

 Barele capsulate prefabricate Zucchini de la Legrand, pentru locațiile terțiare și industriale propun o soluție completă, prefabricată de distribuție a curenților de la 25 la 5000 A, flexibilă și rapid de instalat, indiferent de modul de dezvoltare a liniilor care pot fi montate aparent pe perete, suspendate de plafon sau instalate în planșee false. Foarte simplu de compus – elemente drepte, cutii de alimentare și capace de închidere, elemente de schimbare a direcției, derivații prin conectori sau carcase, cu acesorii de fixare. Barele capsulate Zucchini răspund tuturor configurațiilor. Barele capsulate LB, HL și SL, de la 25 la 63 A, sunt dedicate iluminatului sau puterilor mici.

bare capsulate

Barele capsulate MS și MR, de la 63 la 1000 A, sunt adestinate puterilor medii, în particular pentru rețelele de motoare de acționare. Pentru puteri mari, de la 630 până la 5000 A, barele capsulate SCP și HR sunt adaptate pentru fiecare proiect.

Oferta Zucchini este parte integrantă a sistemului certificat de putere cu dulapurile XL3 și cu protecțiile  DMX/DPX/DX după normele IEC EN 60 439-1 și 2.

 bare capsulate

Suplețe și evolutivitate: barele capsulate pentru iluminat prefabricate Zucchini de la Legrand

 Barele capsulate pentru iluminat Zucchini de la Legrand se caracterizează prin marea rapiditate la montare, suplețea patului, ca și prin evolutivitatea pe care o oferă instalațiilor: de la 25 la 40 A, barele capsulate LB – dedicate aplicațiilor standard – și HL – structurilor și fixărilor ranforsate pentru  a suporta un număr și o greutate mai ridicată a corpurilor de iluminat. Sistemele de conectori precablați cu cordoane de 1, 3 sau 5 m sau cu cordoane cu racord rapid facilitează reamplasarea aparatelor de iluminat în funcție de nevoile viitoare.

Barele capsulate SL de 63 A sunt destinate aplicațiilor de puteri mici.

Noile coturi flexibile MS pentru racordarea barelor capsulate Zucchini de putere medie

 Aceleași caracteristici de flexibilitate pe distanțe lungi se remarcă și la barele capsulate de putere MS și MR, de la 63 la 1000 A, dedicate alimentării motoarelor de acționare. Prevăzute cu ferestre de derivație la fiecare 1 m pe ambele fețe, ele permit cu ușurință deplasarea cutiilor de derivație în funcție de deplasarea eventuală a consumatorilor. Gama de bare capsulate Zucchini MS s-a îmbogățit cu noi coturi flexibile care permit, prin numai 2 referințe, 63A și 100/160 A, să răspundă schimbărilor de direcție orizontale și verticale, indiferent de unghiul necesar pentru instalare.

bare capsulate

Legrand România

Str. Siriului 6-8, Sector 1, 014354 București

Tel: 021 232 07 77; Fax: 021 232 07 76

www.legrandgroup.ro

Share