Autoritățile române au transmis Comisiei Europene notificarea oficială a schemei de sprijin prin Certificate Verzi

Notificarea oficială a schemei de sprijin privind energia electrică produsă din surse regenerabile de energie prin sistemul cotelor obligatorii de energie electrică combinat cu tranzacționarea certificatelor verzi a fost transmisă Comisiei Europene. Acest demers reprezintă ultima etapă înainte de punerea efectivă în practică a schemei de către instituțiile abilitate din România.

Read more

Flexibilitate optimă cu bare capsulate Zucchini

Oferta Zucchini de la Legrand propune un sistem complet de alimentare și distribuție de la 25 la 5000 A în clădiri terțiare și industriale prin bare capsulate prefabricate. Trei nivele de game de bare capsulate, dedicate sistemelor de iluminat, aplicațiilor de medie și mare putere, optimizând flexibilitatea și evolutivitatea clădirilor. Noile coturi flexibile MS pentru bare capsulate de la 63 la 160 A facilitează alegerea și permit o instalare fără griji.

Read more

Aparate de iluminat marca OMS

Programul companiei OMS acoperă dezvoltarea și fabricarea aparatelor de iluminat destinate spațiilor de birouri, hoteluri, restaurante, zone rezidențiale și de depozitare, spitale, bănci, iar pentru exterior, oferă iluminat stradal, pentru parcări, stadioane, panouri publicitare și, nu în ultimul rând, se adresează iluminatului arhitectural al fațadelor clădirilor și al obiectivelor turistice și istorice. Compania OMS se dorește un lider în concepția și producția de aparate de iluminat cu LED-uri și, ca urmare, dezvoltă această echipare pentru aproape toate tipurile de aplicații. Gama cuprinde atât aparate de iluminat uzuale (tip încastrate, spoturi, aparente, stradale, proiectoare, industiale etc.) cât și soluții particulare sau cu un design avangardist.

Read more

Noutăți de la EATON

Începând din acest an, Eaton, unul din liderii mondiali în execuția și livrarea de echipamente electrice, a diversificat gama de produse, cu noi echipamente de medie tensiune, capabile să satisfacă cerințele pentru orice aplicație. Acest lucru a fost posibil datorită experienței tehnologice a unor firme lideri în domeniu ca Westinghouse DCBU, Cutler Hammer, MEM și Holec, toate acestea având un numitor comun, membre ale Corporației Eaton.

Read more