Aparate de iluminat marca OMS

Ing. Cristina Husch, Coelco Trade

Programul companiei OMS acoperă dezvoltarea și fabricarea aparatelor de iluminat destinate spațiilor de birouri, hoteluri, restaurante, zone rezidențiale și de depozitare, spitale, bănci, iar pentru exterior, oferă iluminat stradal, pentru parcări, stadioane, panouri publicitare și, nu în ultimul rând, se adresează iluminatului arhitectural al fațadelor clădirilor și al obiectivelor turistice și istorice. Compania OMS se dorește un lider în concepția și producția de aparate de iluminat cu LED-uri și, ca urmare, dezvoltă această echipare pentru aproape toate tipurile de aplicații. Gama cuprinde atât aparate de iluminat uzuale (tip încastrate, spoturi, aparente, stradale, proiectoare, industiale etc.) cât și soluții particulare sau cu un design avangardist.

BECRUX LED

Cu un design semnat de Giugiaro Arhitecttura și optica studiată de Bartenbach Licht Labor, BECRUX LED este un aparat de iluminat unic, un adevărat sistem de iluminat cu LED-uri cu eficiență luminoasă ridicată, fără efect de orbire, totul într-o formă deosebit de subtilă.

 

BECRUX LED
BECRUX LED

 

BECRUX LED

Efectul căutat și realizat este acela de “lumină invizibilă”. Practic, numai efectul luminii este perceput și nu sursa acesteia. Sursa de lumină este ascunsă în spatele elementelor de arhitectură tip tavan din încăpere și o percepem ca o parte integrantă a spațiului. Fluxul luminos este difuz și uniform. Plafonul translucid pare o continuare a luminii zilei de afară în interiorul încăperii.

MODUL RAY

MODUL RAY reprezintă o soluție de iluminat elegantă și sofisticată ce permite reglarea temperaturii de culoare. Acest aparat de iluminat simulează condițiile de iluminat exterior în spațiul înconjurător interior. Un singur aparat de iluminat poate oferi diferite temperaturi de culoare, simulând variația luminii naturale de-a lungul unei zile. Modificările pot fi realizate cu telecomanda, cu programator orar computerizat, cu senzor de intensitate luminoasă sau manual.

 

MODUL RAY
MODUL RAY

 

MODUL RAY

REBELL

REBELL este un aparat de iluminat suspendat destinat interioarelor publice spațioase. Acesta poate fi echipat atât cu surse convenționale (ioduri metalice, fluorescent compact, sodiu, halogen), cât și cu LED-uri.

 

REBELL
REBELL

 

REBELL

Are un design special cu perforații verticale și, ca aspect general, amintește de clopotele faimoaselor catedrale ale lumii. Această soluție sofisticată permite o distribuție luminoasă atât directă cât și indirectă.

Aparatul de iluminat poate fi furnizat în finisaje lucioase sau mate, în culori speciale, astfel încât să satisfacă imaginația oricărui “lighting-designer” și cerințele arhitecturii interioare.

EYE

Modul EYE prezintă un sistem revoluționar si anume controlul cu servomotor al distribuției fluxului luminos. Acest aparat de iluminat reflectă ideea designer-ilor despre viitorul luminii, stimulat de creșterea posibilităților tehnice și de cerințele tot mai speciale ale pieței de consum. Este caracterizat de combinarea mai multor funcții, de sentimentul de control final al luminii și de un design atemporal.

 

EYE
EYE

 

EYE

Compania OMS a concretizat aparatele de iluminat uzuale într-o gamă denumită UNOLUX, ce prezintă soluții standard și economice de calitate europeană.

unolux

Pentru a facilita alegerea acestor aparate de iluminat au realizat și un catalog concentrat pentru această gamă.

Gama UNOLUX a producătorului de aparate de iluminat OMS Slovacia se adresează tuturor zonelor de echipări și anume: industrial (clopote industriale, protejate IP65), birouri (aparate de iluminat încastrate și aparente cu mască lamelară sau difuzor policarbonat, spoturi cu fluorescent compact sau ioduri metalice), rezidențiale interior (spoturi, aplice), exterior (proiectoare sau residential exterior), stradal și reprezintă o balanță extraordinară între calitate și preț, reușind să satisfacă normele de bază și oferind în același timp performanțe luminotehnice de top.

Aparatele de iluminat pot fi echipate în varianta balast electromagnetic,  electronic, dimabil sau DALI și cu kit-uri de emergență de 1 sau 3 ore. Termenele de livrare sunt de 2-3 săptămâni pentru produsele ce nu se află în stoc.

Astfel, aparatele de iluminat tip casete luminoase cu tuburi fluorescente se regăsesc în gama UX-RELAX, spoturile cu surse fluorescent compacte sau ioduri metalice în gama UX-DOWNLIGHT, baghetele cu tuburi fluorescente în gama UX-SIMPLE, aparatele de iluminat cu dispersor, protejate IP65 în UX-TORNADO, clopotele industriale în UX-BELL, proiectoarele de exterior în UX-FLOODLIGHT iar stradalele în UX-FORSTREET.                                                                                                          

www.coelco.ro

Share