FLASHNET: Managementul iluminatului stradal de la distanță & Platformă IoT pentru SMART CITY

 

 

 

 

Cunoaștere,Control &       Economie de Energie &         Compatibilitate &        Costuri Reduse & 

Optimizare                         Sustenabilitate Superioară    Interoperabilitate       Instalare rapidă 

 

 

Adaptarea sistemului InteliLIGHT® la tehnologia LoRaWAN™ a fost o provocare pentru imaginația cât și pentru capacitatea noastră inginerească. Trebuia
să schimbăm tot modelul nostru de control stradal pentru a construi controllerul inteliLIGHT® compatibil cu protocolul LoRaWAN™ și cred că a meritat: din ceea ce știm noi, inteliLIGHT® este acum cel mai accesibil sistem de management al iluminatului exterior de pe piață și este scalabil, ușor de integrat în
Orașele inteligente și are un proces de instalare incredibil de rapid.
inteliLIGHT® este un sistem fiabil de management al iluminatului stradal de la distanță, care furnizează exact lumina necesară unde și când este nevoie. Prin actualizarea infrastructurii iluminatului stradal existent, economisiți nu numai bani, ci transformați și rețeaua de distribuție existentă într-o infrastructură inteligentă pentru viitor.
LoRa™ este o tehnologie de comunicații de frecvență radio cu acoperire largă și cu o putere redusă, care aduce IoT cu un pas mai aproape de adoptarea pe scară largă în ceea ce privește capacitățile tehnice și costuri. Caracteristicile sale remarcabile: putere redusă, acoperire extinsă, imunitate ridicată și împrăștiere spectrală, sunt depășite doar de ușurința interoperabilității și de designul atent al caracteristicilor sale de securitate.

Lorand Mozes, CEO, Flashnet SRL

LoRaWAN™ este o rețea de comunicație cu o putere redusă de tip LPWAN(Low Power Wide Area Network). LoRaWAN™ are ca scop atingerea țintelor cheie ale IoT, cum ar fi comunicarea securizată bidirecțională, mobilitatea și servicii de localizare. Oferă o interoperabilitate
perfectă între IoT, fără a fi nevoie de instalații locale complexe și oferă libertate utilizatorului, dezvoltatorului și companiilor în dezvoltarea IoT.
INVESTITII MAI MICI
inteliLIGHT® nu necesită nicio modificare a sistemului de iluminat stradal actual și nici lucrări de construcție suplimnetare. El se adaptează corpurilor de iluminat existente, oferind control ON / OFF pentru orice lampă stradală sau dispozitiv cu o putere de până la 400W și funcții de control (dimming) prin interfețe tip 0-10 sau DALI. În plus, inteliLIGHT® este perfect adaptat pentru ESCO sau alte soluții inovative de finanțare și începe să funcționeze corect imediat după ce este instalat primul controler.
FLEXIBILITATE SPORITA
Soluția inteliLIGHT® compatibilă cu LoRaWAN™ este construită astfel încât să se potrivească nevoilor dvs. specifice. Folosește o gamă de senzori și accesorii pentru a vă satisface cerințele și se va integra perfect în rețeaua existentă de electricitate. Nu este necesar să îl instalați în întregul oraș în același timp, nici să aibă o continuitate între segmentele de iluminat stradal gestionate. Controlerele compatibile LoRaWAN™ pot fi instalate efectiv indiferent de conexiunea la sursa de alimentare și nu sunt influențate de terenul dificil. Orașul dvs. este unic și suntem pregătiți să acceptați provocarea dvs.
ORIENTAT SPRE VIITOR
Prin utilizarea LoRaWAN™, inteliLIGHT® permite o interoperabilitate între diferitele rețele de furnizare a energiei electrice și diferiți producători de echipamente. Acum este mai ușor ca oricând să se integreze hardware și software de la diferiți furnizori, folosind diferite echipamente și tehnologii de comunicare în același sistem de iluminat stradal CMS (Central Management System). De asemenea, se creează posibilitatea de a integra senzori și sisteme independente, conducând la un management central unic al utilităților combinate și sinergiilor inteligente ale orașelor.
INSTALARE RAPIDA
inteliLIGHT® este o soluție fiabilă de tip plug-and-play, ce include 3 etape simple în procesul de implementare. Evaluarea tehnică și de compatibilitate, proiectarea unui sistem pilot dedicat cerințelor și implementarea proiectului care, după validarea rezultatului implementării sistemului, trebuie să permită o extindere ușor de realizat. Sistemul devine funcțional în doar câteva zile de la livrarea echipamentelor și puteți începe imediat să controlați lămpile conectate.
LoRa™ și LoRaWAN™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Semtech Corporation. inteliLIGHT® este o marcă comercială înregistrată a FLASHNET.
Toate celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt proprietatea deținătorilor lor.
FLASHNET este un membru al LoRa Alliance™ din 2015, implicat active în procesul de standardizare și certificare. Promovăm în mod activ Protocolul LoRaWAN™ ca liderul standardelor open pentru realizarea unui standard global pentru sistemele de comunicație de tip
LPWA pentru interconectarea IoT .
ILUMINATUL STRADAL INTELIGENT
În fiecare noapte, iluminatul stradal oferă condiții mai bune pentru trafic, un mediu pietonal mai sigur și poate aduce o îmbunătățire importantă a rezultatelor din turism și din comert și o valorificare a arhitecturii orașelor. inteliLIGHT® este un sistem de management de la
distanță, care permite activarea automată de tip ON / OFF și controlul luminozității pentru fiecare aparat sau dispozitiv de iluminat stradal din oraș. Oferă o cunoaștere profundă și de detaliu a rețelei de iluminat stradal și oferă un feedback în timp real la oricare schimbare apărută în rețea. Prin control (dimare) și programarea inteligentă, sistemul poate reduce costurile de energie cu până la 80% (cu lămpi cu LED). Este posibilă monitorizarea defecțiunilor în timp real și optimizarea întreținerii rețelei de iluminat, ceea ce sporește satisfacția clienților serviciului de iluminat și poate reduce în continuare costurile operaționale cu până la 42%.
CUNOASTEREA RETELEI
inteliLIGHT® asigurăo cunoaștere a rețelei în profunzime și feedback-ul în timp real cu privire la orice schimbare care apare în rețea, împreună cu parametrii electrici detaliați: Wh, VARh, V, W, A, VAR, PF și frecvență. Datele neprelucrate sunt transformate în informație ușor de
prelucrat printr-un sistem de rapoarte avansate și notificări automate.
PROGRAMUL SMART
Iluminatul stradal funcționează autonom cu ajutorul unor algoritmi inteligenți de programare, bazați fie pe calendarul astronomic, fie pe detectoare fotoelectrice sau de mișcare.
În plus, pentru a acoperi evenimentele speciale sau cerințele special de iluminare, sistemul permite funcționarea limitată în timp după programe special și chiar comenzi în timp real ale operatorului.
PORNIRE / OPRIRE DE LA DISTANȚĂ
Orice fel de lampă stradală sau dispozitiv conectat cu putere de până la 400W poate fi controlat folosind inteliLIGHT®: lămpi cu balasturi electronice sau electromagnetice, iluminat arhitectural și chiar iluminatul traficului cu restricții de timp. Software-ul permite un control individual sau grupat, manual sau bazat pe programe inteligente.
CONTROLUL (DIMMAREA) ILUMINATULUI STRADAL
Controlerele inteliLIGHT® compatibile LoRaWAN™ permit stingerea oricărui indicator LED folosind o interfață de control 0-10 sau o Interfață de control DALI. Ori de câte ori traficul pietonal scade, diminuarea luminilor este o modalitate de a reduce consumul de energie și creșterea duratei de viață a lămpii. Se economisesc bani, și se reduce poluarea luminoasă și emisiile de CO2.
PROGRAMAREA ÎNTREȚINERII ȘI RAPOARTELE DE ÎNTREȚINERE
Serverele inteliLIGHT® primesc, prioritizează și compilează informații din întreaga rețea de iluminat. Informațiile oferite de software-ul inteliLIGHT® StreetLight Control oferă instrumente analitice avansate, raportare la defecțiuni, planificare personalizabilă pentru întreținere și procurarea pieselor de schimb, toate fiind instrumente de management pentru a îmbunătăți timpul de iluminat și a crește satisfacția oferită de iluminatul stradal.
CREAȚI-VĂ PROPRIA INFRASTRUCTURĂ IoT
Puteți utiliza un furnizor de rețea LoRaWAN™ existent compatibil sau construiți-vă propria infrastructură de RF. Având propriul dvs. Sistem compatibil LoRaWAN™ , infrastructura permite comunicații dedicate pentru controlul stradal și creează, de asemenea, un cadru pentru aplicații suplimentare de tip IoT.
BENEFICIILE CONTROLULUI ILUMINATULUI STRADAL
Controlul iluminatului stradal aduce beneficii semnificative oricărui oraș și comunități, de la cunoașterea aprofundată a rețelei de iluminat până la controlul neegalat, eficiența, durabilitatea și integrarea inteligentă. În plus, inteliLIGHT® este o soluție sigură de protocol deschis, care adaugă flexibilitate și un nivel superior de interoperabilitate beneficiilor standard.
INDEPENDENȚA DE FURNIZORII DE ECHIPAMENTE
Utilizarea standardului de comunicare deschisă LoRaWAN™ permite o libertate fără precedent în integrare și instalare. Sistemul este compatibil cu orice furnizor de rețea LoRaWAN™ sau producător de hardware. De asemenea, sistemul permite integrarea sinergică cu alte sisteme urbane prin conectare API atât în sus cât și în jos.
SALVEAZĂ BANI PENTRU COMUNITATEA TA
Soluția compatibilă LoRaWAN™ inteliLIGHT® poate economisi bani pentru orașul dvs. Costurile energetice sunt imediat reduse cu până la 80% (cu lămpi LED), prin comutarea inteligentă ON / OFF, diminuarea progresivă a nivelului luminii la nivelul dorit și gestionarea eficientă a energiei. Costurile operaționale globale scad cu până la 42% prin intervenții de întreținere și prevenire a rețelei pe baza rapoartelor generate de sistem.
CREȘTEREA CALITĂȚII SERVICIULUI DE ILUMINAT
Sistemul de iluminare stradă inteliLIGHT® ajută la reducerea la minim a riscului de accidente datorate defecțiunilor sistemului de iluminat stradal. Majoritatea problemelor de iluminat sunt detectate și remediate înainte ca cetățenii să aibă șansa să le observe.
MAI MULTE ORAȘE DURABILE ȘI MEDIU CURAT
Prin reducerea consumului de energie și prin urmare a cantității de CO2 eliberat, inteliLIGHT® reduce impactul orașului asupra mediului și contribuie, de asemenea, la îndeplinirea normelor de mediu din ce în ce mai solicitante. În plus, poluarea luminoasă care afectează păsările
migratoare și fauna sălbatică în general este semnificativ scăzută.

 

 

Share