ITS EVENTS 2019: Ziua Comunicațiilor, IoT Day, Smart Cities of Romania

Ziua Comunicatiilor – 5G pentru România competitiva

03 aprilie 2019, Crowne Plaza Bucharest – Crowne Ballroom

Cea mai importanta expo-conferinta nationala din piata TELECOM din Romania, cu peste 22 ani de traditie, eveniment fondat si initiat de domnul Eugen Preotu.

Eveniment de traditie din piata telecom, sprijinit de MCSI si ANCOM ajuns la cea de-a 23-a editie, reunește reprezentanți de vârf ai instituțiilor publice din sectorul de telecomunicații, operatori telecom și furnizori de soluții de comunicații, precum și companii de top din IT&C, fiind cadrul în care decidenții discută despre piață, tendințe și probleme, căutând soluții pentru accelerarea dezvoltării. Concepte precum Tehnologia 5G, Internet of Things si IT ca serviciu schimba fundamental economia contemporana si industria tech. Comunicatiile raman insa constanta acestei evolutii si singura cale prin care tehnologia ajunge la consumatorii finali, atat in business cat si in viata privata.

IoT DAY Romania – Connecting the world

04 aprilie 2019, Crowne Plaza Bucharest – Crowne Ballroom

Eveniment UNIC in cadrul caruia explorati potenţialul de afaceri generat de Internet of Things, focusat pe INOVATIE si TEHNOLOGIE în domenii precum: furnizarea de utilităţi, industrie extractivă, producţie, transport şi logistică, retail, construcţii, financiar-bancar, administraţie publică sau AgriBusiness.

IoT Day România este o continuare firească a evenimentului Ziua Comunicaţiilor, pe care il organizam anual alături de industria de telecomunicatii. În 2019, vă propunem o conferinţă de o zi, care să aducă în prim plan cele mai recente preocupări din domeniul Internet and Things şi al tehnologiilor aferente. Conferinţa aduce o abordare structurata a pieţei, atât ca cerere şi oferta, cât mai ales că lecţii învăţate şi bune practici. Ne dorim ca în următorii ani, IoT Day România să devină principalul lor de întâlnire al jucătorilor din domeniu, furnizori, beneficiari, consultanţi şi reglementatori, printr-o abordare profesională orientată pe schimb de informaţii şi relaţionare.

 

Smart Cities of Romania – DIGITALIZARE si Inteligenta Artificiala in domeniul Smart City. Industrializare 4.0.

23 octombrie 2019, Crowne Plaza Bucharest – Crowne Ballroom

Cea mai importanta si de amploare expo-conferinta nationala dedicata solutiilor pentru orase inteligente.

Realizările din realitatea mixă şi inteligenţa artificială ne înconjoară şi au impact asupra peisajului socio-economic.

Cea de-a 5 a editie a expo-conferinţei Smart Cities of Romania propune o dezbatere deschisă între administratorii oraşelor, furnizorii de soluţii, cetăţeni şi alte părţi interesate despre modul în care digitalizarea şi inteligenţa artificială asigură implementarea strategiilor privind oraşele inteligente, eficient şi sustenabil.

Formatul propus include o combinaţie prezentare-expunere în cadrul căreia aducem in discuţie proiecte şi exemplificam prin elemente tehnologice.

Nu ratati o editie a ultimelor INOVATII cu ajutorul Inteligentei Artificiale si impactul acestor tehnologii asupra domeniilor precum: Securitate (sisteme video şi de analiză a imaginii), Sisteme de transport inteligent, Energie, Administratie inteligentă şi participativă, Educaţie, Auto.

https://itsevents.ro/

Share