Elmax, un brand care se impune pe piața de echipament electric din România!

Într-o lume în continuă schimbare, în care cerințele pieței evoluează către noi tehnologii avansate, care să fie și accesibile masei mari de utilizatori, Consolight a dezvoltat un brand propriu de produse: ELMAX. Iar pentru ca satisfacția clienților să fie cât mai mare, compania a pus în serviciul acestora experiența dobândită de-a lungul a peste 22 de ani de activitate de comercializare de materiale și echipamente electrice profesionale.

Prin intermediul agenților de vânzări din cele 13 filiale naționale venim să susținem proiectele voastre cu soluții complete și complexe pentru sisteme electrotehnice și cablare structurată. De asemenea, cu ajutorul flotei de 30 de autoutilitare vă asigurăm un timp scurt de livrare cu produse aflate pe stoc, în depozitele din rețeaua națională de distribuție.
Parte din produsele ELMAX au fost prezentate și la IEAS 2019, organizat la Palatul Parlamentului. În cadrul prezentării, profesioniștii de la Consolight au expus principalele avantaje ale gamelor de produse împreună cu mostre aferente, sectoarele de business unde pot fi implementate cu succes, și diverse politici comerciale avantajoase pentru clienți.

Special pentru proiectele imobiliare vă punem la dispoziție game noi de aparataj, tip standard italian și german, cu diverse finisaje și un aspect modern, elegant și ușor de integrat arhitectural. LEON – gama de aparataj tip standard italian este disponibilă în configurații de 2, 3, 4 și 7 module, în culori precum alb, argintiu, fumuriu, antracit și titan.

DESPINA – gama de aparataj tip standard german cu o construcție robustă și practică, este disponibilă în culorile fildeș, crem, și alb. Ambele game respectă Standardele Europene și naționale.
Managementul cablurilor este acum mult mai accesibil pentru voi cu accesoriile de la ELMAX: pat metalic din oțel pregalvanizat de diverse dimensiuni, împreună cu gama completă de accesorii, canal pvc pentru cablu de diverse dimensiuni și culori cu accesorii, tuburi rigide din pvc cu accesorii, tub flexibil metalic din oțel galvanizat de diferite diametre, bandă electroizolatoare de diverse culori.
Tot pentru proiectele imobiliare avem în curs de dezvoltare o gamă variată de corpuri de iluminat LED.
Aceasta va fi posibilă datorită profesioniștilor din departamentul specializat pentru gestionarea proiectelor de iluminat, care caută cele mai bune soluții pentru a atinge o eficiență maximă a sistemelor de iluminat, implicit să se reducă costurile aferente consumului de energie.
În epoca în care se desfașoară cea de-a patra revoluție industrială (cea a sistemelor cyber-fizice bazate pe internetul lucrurilor și internetul sistemelor) business-urile care vor să supraviețuiască au nevoie de o infrastructură informatică funcțională pentru gestionarea operațiunilor din fiecare departament al companiei. Indiferent de complexitatea soft-urilor folosite, sunt necesare echipamente IT fiabile care să asigure atât buna funcționare a unităților de calcul, cât și eficiența lucrului cu bazele de date.
Cabinetele Elmax pentru servere dispun de o ușă în partea frontală realizată din sticlă fumurie cu ramă metalică – securizată, panourile laterale sunt detașabile și securizate cu cheie, iar ușa cu model perforat din spate este securizată, dublu frame. Rack-urile pentru data center au accese multiple pentru cabluri în partea su perioară și inferioară, sunt dotate cu organizatoare verti cale pentru managementul cablurilor, fiind vopsite în câmp electrostatic, negru. Datorită roților disponibile, cabinetele capătă avantajul important al mobilității, însă vin echipate și cu kit de suport pentru podea. Pentru ca transportul să se facă în siguranță, produsul se livrează dezasamblat.
Indiferent că ești electrician, instalator, integrator de sisteme, sau revânzător, te așteptăm să ne vizitezi la cea mai aproiată filială de tine, sau putem noi să te vizităm pentru a discuta despre produsele Elmax care se pot integra în proiectele tale!
www.consolight.ro

Share