AMP8620: modulul de alimentare cu grad de protecție IP65 extinde sistemul Servo Drive distribuit

AMP8620-Tehnologie drive fără dulapuri de control-comandă prin descentralizare constantă

Sistemul Servo Drive distribuit AMP8000 oferă suport ideal pentru implementarea conceptelor de mașini modulare. Cu noul modul de alimentare AMP8620 cu un grad ridicat de protecție, întregul sistem poate fi acum relocat pe mașină; de exemplu, prin descentralizare constantă, tehnologia drive poate fi implementată în totalitate fără dulapuri de control-comandă. Acest lucru înseamnă o economisire maximă posibilă în ceea ce privește materiale, spațiu, costuri și munca de asamblare.
În cazul modelelor de cuplare anterioare, cerințele pentru conectarea driver-elor distribuite AMP8000 la dulapurile de control-comandă erau deja reduse la un singur cablu, iar acum pot fi complet eliminate atunci când modulul de alimentare AMP8620 este folosit. Eliminarea necesității unui dulap de control-comandă reduce în continuare spațiul necesar și cerințele de cablare pentru întreaga mașina. Resursele alocate pentru aer condiționat, care în mod normal ar fi necesare pentru răcirea dulapurilor de control-comandă, pot fi de asemenea eliminate.
Modulul AMP8620 este direct conectat la alimentarea principală. Conține toate componentele pentru circuite necesare în acest sens, precum filtre de rețea, rectificatori și circuite de încărcare pentru legătura cu condensatoarele de curent continuu. Modulul de alimentare permite conectarea opțională de module de distribuție adiționale sau Servo Drives AMP8000 distribuite. Este echipat cu două ieșiri EtherCAT P, prin intermediul cărora oricare dintre modulele EtherCAT P pot fi alimentate sau prin care alte module de alimentare adiționale, ce pot fi necesare expansiunii sistemului, pot fi conectate. Unitatea de alimentare safe de 24 V, integrată în modulul de alimentare, garantează că sursa de alimentare logică nu trece peste nivelul permis. Condensatorii de curent continuu integrați în modulul de alimentare stochează energia recuperată în întregul sistem, iar apoi o fac din nou disponibilă pentru procesele de accelerare. Acest lucru asigură cea mai bună utilizare posibilă a energiei furnizate.
www.beckhoff.com/amp8620

Descoperă și încearcă!
Beckhoff Automation produce echipamente și software de înaltă calitate, utilizând tehnologii de ultimă generație și tehnici de dezvoltare ultramoderne în realizarea tuturor produselor lor. Pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește proiectele dumnea voastră și pentru a vă familiariza cu posibilitățile de automatizare specifice domeniului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pe adresa: office@kreatron.ro.
Pentru mai multe detalii referitoare la partenerii noștri și produsele lor puteți accesa: www.kreatron.ro

Echipa Kreatron Automation

Share