ECOPLANET® – povestea unui brand românesc în plină dezvoltare

ECOPLANET®– un brand românesc care s-a remarcat prin prezența sa la expoziția internațională Light+Building Autumn Edition, desfășurată în perioada 2-6 octombrie 2022, în Frankfurt. Este un brand românesc în plină expansiune pe piața Uniunii Europene și nu numai. În spatele brandului Ecoplanet, lansat în urmă cu 7 ani, se află o echipă tânără de români, orientată către a promova brandul deja foarte apreciat în România, și pentru a-l extinde și mai mult în afara țării, având deja rezultate foarte optimiste în țările balcanice, estul Europei, iar recent și în vestul Europei, în special în Franța.

Standul BCV International Group de la Light+Building Autumn Edition 2022

În prezent, gama ECOPLANET® include peste 300 de produse din diverse categorii de surse și corpuri de iluminat LED. Astfel, poate acoperi atât necesitățile clienților rezidențiali, cât și pe cele ale celor industriali/ comerciali. Becurile și corpurile LED ECOPLANET® au o eficiență ridicată din punct de vedere energetic și sunt potrivite mai ales pentru această perioadă în care ne confruntăm cu o criză energetică globală.
BCV International Group (unitatea centrală: BCV OFFICE TRADE GROUP SRL – companie cu sediul principal în România, înființată în anul 2008) s-a lansat în domeniul materialelor electrice în anul 2012 și în 10 ani grupul a ajuns la o cifră de afaceri de peste 5 mil. euro. Are o gamă largă de produse de înaltă calitate, având o forță logistică dezvoltată și fiind prezentă la nivel național prin rețeaua proprie de distribuție și magazine en-gros și en-detail.


Grupul partenerilor-distribuitori ECOPLANET® este în continuă dezvoltare, iar compania lansează o invitație deschisă dacă noi membri doresc să se alăture pentru a promova împreună ECOPLANET®.
Scopul echipei este ca marca ECOPLANET® să fie prezentă pe piețele tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, fie prin filiale proprii ale grupului BCV, fie prin parteneri locali – distribuitori.
În scopul dezvoltării prezenței în vestul Europei, BCV International Group a înființat o filială în Franța, care a devenit operațională în anul 2022 și deja are primele rezultate.
Iar pentru anul 2023, compania se pregătește pentru extinderea pe piața din Grecia, marca ECOPLANET® fiind deja cunoscută pe piața locală.
O altă direcție strategică a echipei BCV o reprezintă implementarea producției produselor ECOPLANET® în România. Acest plan grandios a fost deja demarat și la următoarea ediție a târgului Light+Building echipa BCV vrea să revină nu doar cu marca românească, ECOPLANET®, ci și cu produsul românesc, ECOPLANET® – contribuind astfel la relansarea industriei românești din acest domeniu.

Echipa BCV International Group în standul propriu de la Light+Building Autumn Edition 2022

„Pentru mine, marca ECOPLANET®reprezintă una dintre cele mai mari realizări ale activității mele profesionale din ultimii ani. Eu și echipa BCV International Group ne implicăm în acest proiect cu tot sufletul pentru a promova marca ECOPLANET® și mesajul pe care-l transmite marca ECOPLANET®t. Mulțumesc partenerilor mărcii ECOPLANET® pentru încrederea și sprijinul acordat și le asigurăm că au făcut o alegere corectă și cu perspective și mai mari în viitor. Invităm și alți parteneri din România și din alte țări să se alăture echipei ECOPLANET®.
În scurt timp am reușit să ridicăm marca ECOPLANET®la un nivel de apreciat. O marcă al cărei sinonim este calitatea și controlul calității. Niciodată nu am făcut rabat lacalit ate. Permanent am avut un control al calității, care va deveni și mai riguros odată cu recepția unui nou set de echipamente profesionale de testare. Niciodată nu am scăzut calitatea produselor Ecoplanet pentru un avantaj economic de scurtă durată.
Păstrăm un nivel ridicat de calitate al produselor ECOPLANET® și astfel investim în viitorul mărcii – consumatorii pot fi siguri că au achiziționat un produs de calitate odată ce acest produs are sigla ECOPLANET®.
Ca român, ca un adevărat patriot, nu pot decât să mă bucur că am ocazia de a promova la nivel internațional o marcă românească și scopul meu este să o fac la fel de cunoscută și apreciată ca și alte mărci notorii din domeniu. Sper să reușim și în proiectul de producție a produselor ECOPLANET® în România – un proiect care se află deja în desfășurare și va aduce numai beneficii tuturor.“
Dr. Ec. Bojescu Valentin – Fondator & Manager General

Vă invităm să vizitați site-ul companiei pentru a afla mai multe detalii despre noi și produsele noastre:
www.bcv-group.ro

 

Share