Colecția Philips Hue Filament: adoptă un stil vintage în casa ta inteligentă 

Colecția Philips Hue Filament

  • Creează instantaneu o atmosferă plăcută în casa ta, cu acest design inspirat de becul lui Edison
  • Folosește becurile cu aplicația Philips Hue Bluetooth pentru a regla wireless şi cu uşurinţă intensitatea luminoasă sau conectează-le cu o consolă Philips Hue Bridge pentru un control total

 Eindhoven, OlandaSignify (Euronext: LIGHT), lider global în industria iluminatului, a lansat noua gamă de becuri Philips Hue Filament, perfectă pentru cei care doresc să adopte un stil vintage în casa lor inteligentă.

Cu un design care amintește de becurile cu incandescență tradiționale, luminile LED inteligente îţi permit să creezi cu ușurință ambianța perfectă. Setează atmosfera în cameră fără efort cu ajutorul luminii albe calde cu temperatura de culoare de 2100K şi 550 lumeni, dar și al sistemului wireless de reglare a intensității, care nu necesită instalare. Design-ul special al becurilor, cu înveliș auriu, dă un plus de eleganță și stil oricărei încăperi – fie că sunt stinse sau aprinse.

Montate pe perete, suspendate de tavan sau pur și simplu poziţionate în lampa ta preferată, cu sau fără abajur, becurile Hue Filament sunt deopotrivă și inteligente și sofisticate.

Poţi începe cu un singur bec Hue Filament sau poţi conecta mai multe becuri, pentru a crea cu ușurință aspectul și ambianţa perfectă în camera ta. Controlează becurile din gamă instantaneu prin aplicația Philips Hue Bluetooth sau cu ajutorul unui dispozitiv compatibil cu comandă vocală, sau conectează-le la Philips Hue Bridge, pentru un control total și a te putea bucura de funcţionalităţile inteligente suplimentare. Consola oferă acces total la întregul ecosistem Philips Hue, inclusiv controlul complet al luminilor interioare și exterioare ale casei, controlul de la distanță, funcţionalitatea pentru divertisment Philips Hue Entertainment, Friends of Hue, precum și conectivitatea cu aplicații terțe.

“Noile noastre becuri Philips Hue Filament combină tehnologia modernă cu un design vintage”, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Home Systems & Luminaires Philips Hue în cadrul Signify. “Puteți să recreați instantaneu ambientul din localul vostru preferat, sau pur și simplu să dați un plus de stil camerei voastre. Iluminatul este simplu de controlat și de personalizat cu o simplă atingere pe smartphone sau prin comandă vocală.”

Colecția Philips Hue Filament cuprinde becuri cu trei forme: forma tradițională de bec A19/A60, tubul ST19/ST64 și globul G25/G93. Gama este disponibilă în America de Nord și în Europa din 5 septembrie 2019.

Pentru mai multe informații despre noua colecție Philips Hue Filament vizitați www2.meethue.com/ro-ro.

Comunicat de presă 13 septembrie 2019

Share