Delegație română la târgul de specialitate INTERSOLAR 2013

19 – 21 Iunie 2013

afisul evenimentului
afisul evenimentului

Evenimentul pe scurt

Peste 2000 de expozanți din 43 de țări, 165.000 mp spațiu expozițional, peste 75.000 de vizitatori de specialitate din întreaga lume – sunt doar câteva repere care descriu cea mai importantă întâlnire B2B din lumea valorificării energiei solare: Târgul INTERSOLAR München.

Urmăriți inițierea de afaceri cu firme germane în domeniul energiei solare sau doriți să vă revedeți partenerii? Doriți să vă faceți o imagine de ansamblu despre modalitățile utilizării energiei solare și să învățați din experiența germană, Germania fiind lider mondial atât în producția de echipamente cât și în utilizarea energiei solare. Doriți să vizitați târgul, lăsând partea organizatorică în mâna specialiștilor?

Alaturați-vă delegației Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, organizată cu ocazia târgului INTERSOLAR 2013 la München.

Programul delegației va cuprinde participarea la un seminar introductiv interactiv, vizitarea unui proiect solar de referință precum și vizitarea mai multor expozanți din cadrul târgului pe durata a două zile. Alegerea expozanților de vizitat se va face în funcție de interesele participanților la delegație.

Planificarea deplasării și a programului, achiziționarea biletelor de avion, organizarea mijloacelor de transport, organizarea cazării în München, achiziționarea biletelor de intrare la târg și organizarea unei seri cu caracter turistic în München sunt sarcini pe care le preluăm cu plăcere, pe lângă însoțirea delegației de la plecare până la întoarcerea în țară de către un angajat al Camerei cu cunoștințe temeinice în branșă, vorbitor de română, germană și engleză.

Dacă sunteți interesați de mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Organizator
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană
Persoana de contact: Roxana Clodnițchi
Tel.:+40 21 207 91 44
Email:
clodnitchi.roxana@ahkrumaenien.ro

Share