Comitetul Naţional Român de Iluminat organizează o sesiune de atestare/reatestare pentru obținerea Certificatul de Atestare Profesională în Iluminat

Comitetul Naţional Român de Iluminat anunță organizarea unei sesiuni de atestare / reatestare pentru obținerea Certificatul de Atestare Profesională în Iluminat, CAPI.  Aceasta va avea loc la București în data de 25 septembrie 2021, la ora 10:00.

Condițiile de participare, modalitățile de înscriere, termenele, taxele, desfășurarea examinarii, precum și alte informații utile despre certificare sunt indicate în Regulamentul de desfăşurare a examenului de atestare, pe care îl punem la dispoziția doritorilor, AICI.

În funcție de evoluția situației pandemice, și de eventuale restricții oficiale care pot să intervină până la data examenului, se poate decide ca reatestarea (prelungirea certificatelor obținute anterior) să se facă online, însă prima atestare nu se poate realiza decât prin examinare cu prezență fizică. Rugăm urmăriți site-ul CNRI pentru a fi la curent cu ultimele informații actualizate si eventualele modificari.

Colegiul Director CNRI

Mihai  HUSCH

Presedinte CNRI

mihai.husch@cnri.ro

Secretariat Executiv CNRI

Constantin Ion

Dir Div 6, CNRI

constantin.ion@cnri.ro

Share