MICRONIX organizeaza : Curs TERMOGRAFIE 16-19.04.2018

Cursul a fost dezvoltat de catre societatea Infrared Training & Consulting Center SRL (ITCC) pe baza standardului ocupational pentru educatie si formare profesionala in specializarea: Operator echipamente de termografie – Cod COR 313908.   ITCC a participat activ la elaborarea standardului mentionat anterior, impreuna cu specialistii din cadrul Comitetului Sectorial din Constructii de Masini si Consiliului Autoritatii Nationale pentru Calificari.

 Cursul, acreditat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, este sustinut de un instructor certificat Nivel III, cuprinzand atat prezentari teoretice cat si lucrari practice de laborator in care sunt simulate potentiale defecte ce pot sa apara la instalatiile electrice, termice si cladiri. Cursul include si prezentarea metodelor de analiza a imaginilor termografice cu ajutorul programelor specializate.
Certificare obtinuta: Operator echipamente de termografie – recunoscuta de catre autoritatile din Romania.
Utilizarea echipamentelor de termografie fara o cunoastere aprofundata a tehnicilor de analiza a imaginilor termice poate duce in cele mai multe cazuri la interpretarea eronata a potentialelor defecte, neidentificarea unor probleme reale si utilizarea sistemelor termografice la numai 10% din capacitate.
Clientii MICRONIX PLUS SRL beneficiaza de preturi speciale !
Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati direc t:
MICRONIX PLUS SRL import si comercializare produse
 
Infrared Training and Consulting Center SRL
cursuri termografie, service si verificari echipamente, servicii de scanare termica si audit
Adresa:
Telefoane:   
Fax:
Email:
Str. 1 Mai, nr. 2, Otopeni, 075100, ILFOV
+40 21 3124081 / +40 21 3124082
+40 21 3124083
office@micronix.ro
Share