X2 extreme de la Beijer Electronics

Echipa Kreatron Automation

 

HMI robuste pentru medii dure
Panourile X2 extreme sunt certificate de toate societățile majore de clasificare. Proiectate pentru a face față în medii dificile și în zone periculoase unde sunt prezente gaze, vapori și praf. Capabilitățile de mediu extinse includ
temperaturi de operare de la -30°C la +70°C, nivel de vibrații ridicat și curățare de înaltă presiune.
Panourile X2 extreme sunt disponibile la dimensiuni de 7, 12 și 15 inchi, în 3 versiuni: montare panou standard și versiuni de înaltă performanță, și versiuni de înaltă performanță complet sigilate. Toate versiunile highperformance oferă un display cu luminozitate ridicată și opțional funcționalitatea integrată CODESYS PLC.
Versiunile cu panou de montare dețin IP66, NEMA 4X/12 și un rating de protecție UL Tip 4X/12 pentru partea din față și sunt în conformitate cu certificările ATEX Zone 2 și ATEX Zone 22.
• Complet sigilate
Versiunile complet sigilate cu conectori M12 sunt evaluate IP66, NEMA 4X/12 cu certificări pentru medii cu risc și medii maritime.
• Temperaturi extreme
Funcționarea la intervale de temperaturi extreme, de la – 30°C la +70°C, garantează utilizarea fără probleme în cele mai dure medii de lucru.
• Vibraţii ridicate
Panourile sunt testate la 4 g RMS prin generarea unui semnal sinusoidal de frecvență variabilă pentru vibrații și la 40 g 11 ms semnal semi-sinusoidal pentru șocuri.

Seriile X2 cu control integrat CODESYS
HMI și control pentru o gamă largă de aplicații .

Încercați combinația dintre două produse de automatizare consacrate – panourile operator X2 cu funcționalitate integrată CODESYS PLC. Datorită puterii tehnologiei moderne, interfața operator și logica PLC pot fi unite într-un singur echipament compact. Doar adăugați I/O distribuite și veți obține o soluție elegantă, scalabilă și rentabilă de ultimă generație.
• Combinarea a tot ce e mai bun
HMI cu funcționalitatea integrată CODESYS PLC vă oferă o soluție de automatizare ideală. Aceasta combină vizualizarea și controlul într-un mediu de dezvoltare in tegrat ce permite un design de sistem mult mai rapid. Costurile de construcție sunt reduse prin eliminarea de componente și cabluri. Costurile de suport sunt, de asemenea, reduse, iar operațiile îmbunătățite prin centralizarea accesului de la distanță și a administrării.
• IP65 robust și carcasă NEMA 4
Carcasă de aluminiu robustă cu față IP65/NEMA 4. Re zistentă la ploaie directă, zăpadă sau averse, mizerie și praf.
• Temperaturi de operare mari
Intervalul larg de temperaturi de funcționare, de la -10°C la +60°C satisface cerințele majorității industriilor.
• Certificate UL, CE, FCC și KCC
Întreaga gamă X2 oferă o certificare standard puternică
prin certificatele UL, CE, FCC și KCC.
• Certificări maritime 

Panourile X2 sunt în conformitate cu clase extinse de  certificări maritime, acest aspect făcându-le potrivite pentru toate locațiile de la bord.

Share