Cum vă “semnați” munca? Dymo vă oferă soluția!

  Alexandru Blas, director general Sanco Grup

Cât de importantă este etichetarea instalațiilor electrice?

În multe cazuri, la proiectarea instalațiilor electrice, etichetarea tablourilor electrice și a cablurilor nu este luată în calcul la conceperea ofertei către beneficiari. Am întâlnit multe situații când producătorul/prestatorul trebuia să predea lucrarea către beneficiar și aceasta nu era etichetată. Acest lucru nu face decât să întârzie recepția și implicit plata ei. Acum este mai ușor ca oricând să oferiți lucrărilor dvs. un aspect elegant, profesionist și durabil, construindu-vă o reputație foarte bună cu ajutorul etichetării profesioniste!

Rhino 5200 este o imprimantă industrială portabilă care rezolvă toate problemele de etichetare din teren și oferă fiabilitatea, versatilitatea și comoditatea unui sistem de etichetare Dymo.

Unde se poate folosi un aparat de etichetare/marcator industrial Dymo Rhino 5200, împreună cu etichetele industriale?

Rhino 5200, marca Dymo, este ideal în multe domenii, precum: telecomunicaţii, transfer de date, centre de date, transport și distribuție electrică (zona de curenți medii și slabi), cablări structurate, tablouri de automatizări, întreținere și reparații operațiuni, securitatea muncii, construcții, administrare și operare sisteme și instalații, sisteme audio-video, alte activități unde sunt necesare instalări rapide de echipamente sau inventariere și organizare depozite cu coduri de bare.

Ce se poate face cu o imprimantă de etichete Dymo Rhino 5200?

Cu Dymo Rhino 5200, un utilizator poate realiza singur etichete pentru fire, cabluri, patch-panel, blocuri terminale, componente modulare, etichete steguleț și etichetele verticale sau cu lungime fixă și coduri de bare. Evitaţi utilizarea de cutiuțe și pungulițe cu litere și cifre, pierderea de timp pentru a căuta caractere, montarea caracterelor pe cabluri și terminarea vreunui caracter! Utilizatorul câștigă timp si bani!

 

 

Mai mult timp, mai multe lucrări!

Cu Dymo Rhino 5200 se poate realiza o gamă largă de etichete autoadezive de foarte bună calitate, de diferite culori, forme și dimensiuni, cu adezivi industriali rezistenți, cu lățimi de 1/4″(6 mm), 3/8″(9 mm), 1/2″(12 mm) sau 3/4″(19 mm), disponibile într-o gamă  variată de materiale: nylon flexibil – pentru suprafețe curbe, poliester permanent – pentru suprafețe plane sau exterioare, vinil – pentru suprafețe rugoase și tuburi termocontractante – pentru cabluri și fire – identificare și protecție.

Caracteristicile aparatului de etichetare Dymo Rhino 5200, varianta kit:

 • Manșon din cauciuccare protejează aparatul dacă utilizatorul îl scapă din mână;
 • Butoane separate pentru funcțiile de salvare și revocare, cu ajutorul lor economisindu-se timp;
 • Taste rapide care permit selectarea automată a variantelor de etichete pentru cabluri, fire, patchpanel-uri și scriere pe verticală sau lungimi fixe;
 • Display luminat ceea ce inseamnă că aparatul Dymo Rhino 5200 poate fi folosit și în locuri slab luminate;
 • Tehnologie de tip transfer termic– nu se supraîncălzește, nu emite solvenți, substanțe chimice, etc., iar calitatea etichetelor nu are de suferit;
 • NU folosește tonere, cartușe sau alte riboane. Doar caseta cu bandă de etichete Dymo Rhino industrial (ID1), care include și ribonul;
 • Biblioteca internă în care poți găsi diferite simboluri, cum ar fi ohm, telefon, fax, legătură la pământ, etc.;
 • Funcție de autostingere in situaţia in care aparatul a fost inactiv o perioadă de timp;
 • Funcții referitoare la aspectul etichetei: centrarea etichetelor, ajustarea dimensiunii textului etc;

Cu ajutorul aparatului Dymo Rhino 5200 se respectă standardele ANSI/TIA/EIA-606-A și anumite standarde militare, fiind conceput pentru profesioniști în condiții de șantier și exploatare în lumea reală!

Pachet promoțional Dymo Rhino 5200 KIT + 10 tuburi termocontractante

Promoție valabilă în perioada 01.10.2018 – 31.12.2018, în limita stocului disponibil.

Cel mai utilizat aparat de etichetat fire, cabluri, tablouri electrice, tablouri de automatizări, este acum în promoție!

Pachetul conține:

 • aparatul de etichetat portabil Dymo Rhino 5200 într-o servietă rigidă pentru transport;
 • acumulator Li-Ion;
 • încărcător la rețea și
 • 12 consumabile: Bandă ID1, vinil, 12mm x 5,5m, negru/alb (DY18444) – 1 buc; Bandă ID1, vinil, 19mm x 5,5m, negru/alb (DY18445) – 1 buc; Tub termocontractant ID1, 6mm x 1,5m, negru/galben (DY18052) – 10 buc.

Aparatul de etichetat Dymo Rhino 5200 în varianta kit, este utilizat de către tablotieri pentru etichetarea integrală a acestora. Puteţi eticheta de la început până la sfârșit un tablou electric sau tablouri de automatizări, disjunctoare, SCADA.

Cu această imprimantă si cu consumabilele disponibile în gamă – fiecare tip de banda este specializată pentru un tip de aplicație – se pot realiza toate tipurile de etichete necesare intr-un tablou electric. Vezi video!

 • Bandă din nailon flexibil – etichete pentru cabluri steguleţ sau infășurate;
 • Bandă din poliester – etichete pentru suprafeţe plane și/sau exterioare;
 • Bandă din vinil – etichete de toate tipurile;
 • Tubul termocontractibil – etichete pentru cabluri și fire. Tuburile termocontractibile sunt fabricate din poliolefină neadezivată. Etichetele sunt permanente (fiind contractate la cald, acestea se strâng pe cablu și nu se mai pot desface, decât dacă sunt distruse). Acestea au un rol dublu: identificarea și protejarea firelor și cablurilor. Sunt rezistente  la flacără și au raport de contractibilitate de 3:1.

 

Share