ISH Energy: Totul despre tranziția energetică a clădirilor

Comunicat de presă, Frankfurt pe Main, 28 februarie 2023.

 

Soluții specifice pentru obiectivelor protecției climei din sectorul clădirilor, vor fi expuse la ISH 2023 de la Frankfurt pe Main, ce se va desfășura între 13 și 17 martie a.c. Numai în secțiunea ISH Energy, peste 1.100 de expozanți, inclusiv liderii de piata, isi vor prezenta inovatiile pentru domeniile incalzire, aer conditionat, climă și ventilație, clădiri  inteligente și automatizarea lor, în halele 8 – 12 ale Centrului expozițional al Messe Frankfurt. Apa ocupă șapte hale ale expoziției,  în secțiunea de est a Centrului expozițional, și reunește în jur de 900 de expozanți.

ISH, cel mai important târg mondial pentru HVAC + apă, își deschide din nou porțile la Frankfurt pe Main, între 13 și 17 martie 2023. Acolo, artizani, planificatori și arhitecți, furnizori, reprezentanti ai comertului cu ridicata, din afaceri imobiliare, din sectorul clădirilor și politicieni, se pot informa despre evoluțiile actuale și viitoare din domeniul tehnologiei instalațiilor sanitarelor, încălzirii  și aerului condiționat. La ISH 2023, platforma internațională de top pentru tranziția energetică în sectorul clădirilor, industria prezintă soluțiile sale pregătite pentru piață pentru un viitor durabil. În total, aproximativ 2.000 de companii din 54 de țări își expun cele mai noi produse și soluții pentru utilizarea surselor regenerabile de energie, consumul durabil de apă și aerului curat.

ISH Energy prezintă inovații inteligente pentru tranziția energetică.

Accentul discuțiilor sociale s-a mutat pe temele de top ale ISH Energy. Astăzi atenția este focusată pe produsele și soluțiile necesare pentru atingerea obiectivelor de protecție a climei în clădiri, decarbonizarea sectorului încălzirii și securitatea aprovizionării  cu energie. Stefan Seitz, director ISH Brand Management la Messe Frankfurt, așteaptă cu nerăbdare punctul culminant al sectorului din anul 2023: „Secțiunea ISH Energy cuprinde întregul spectru tehnic: expozanții, printre care cei mai importanți producători din lume, prezintă soluții concepute pentru  a răspunde provocărilor timpului nostru, și anume, protecția climei, durabilitatea și securitatea aprovizionării.

În urma pauzei cauzate de pandemie, ei vor să prezinte cele mai recente inovații și așteaptă cu nerăbdare târgul. În sfârșit, este din nou timpul să explicăm produse și soluții la târg și să avem discuții personale cu vizitatorii.”

În total, aproximativ 1.100 de expozanți își prezintă noile produse la ISH Energy în halele 8 – 12. Una dintre temele de top este pompa de căldură în toate versiunile – o componentă importantă pentru implementarea tranziției energetice.

Desigur, atenția se concentreză și pe alte soluții, de exemplu, încăzire cu cogenerare, pile de combustie , sisteme fotovoltaice și solar-termice, cazane cu condensare cu hydrogen, sisteme de încălzire pe bază de lemne, precum și sistemele de încălzire cu peleți, soluții digitale, ventilație cu recuperare de căldură și automatizarea în economisirea energiei.

ISH Contactor oferă o imagine de ansamblu actualizată a tuturor expozanților și a  portofoliului lor de produse. Prin intermediul unui filtru al temelor de interes, Contactorul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a colecta informații despre cele mai importante probleme cu care se confruntă sectorul. În plus, Contactor poate genera liste de producători care oferă produse și soluții pentru domenii specifice. Temele ISH pot fi filtrate în funcție de:

  •  Soluții pentru stocarea durabilă a energiei

  •  Soluții pentru rețele digitale în clădiri prin sisteme de management al energiei

  •  Soluţii pentru optimizarea eficientă a proceselor

Toate soluțiile de interes special ISH pot fi găsite la: Soluții pentru un viitor sustenabil.

Brandurile de top pot fi văzute din nou în direct la târgul lor internațional de top.

Planul halei arată clar cum sunt aranjate diferitele grupuri de produse. Astfel, producatorii de pompe de caldura, sisteme de management al energiei pentru locuinte, stocare energie si sisteme complete de incalzire sunt concentrati in halele 12.0 si 12.1. În Sala 11.0, accentul este pus pe furnizorii de încălzire pe lemne și tehnologie de ardere a gazelor arse, precum și tehnologie și transfer termic. În halele 10.2 și 10.3, vizitatorii vor găsi produse și soluții de automatizare a instalațiilor, încăperilor și clădirilor, echipamente de măsurare și testare și managementul energetic al clădirii. Ca și la edițiile anterioare ale târgului, Halele 9.0 și 9.1 oferă cadrul pentru soluții de distribuție a căldurii, în timp ce Sala 8 se concentrează pe tehnologia de răcire, aer condiționat și ventilație.

Printre expozanți se numără mulți lideri de piață, precum Bosch Thermotechnik, Caleffi, BDR Thermea, Daikin Europe, Danfoss, Glen Dimplex, ebm-Papst, Helios, Jeremias, Kampmann, Kermi, LG Electronics, Mitsubishi, Nibe, Ökofen, Oventrop, Panasonic, Reflex, Samsung, Siemens, Stiebel Eltron, Swegon, Systemair, Trox, Vaillant, Viessmann, Wago, Weishaupt, Wilo, Wolf etc.

Companii de vârf prezintă soluții pentru tranziția energetică în clădiri la ISH / Sursa: Messe Frankfurt

 Produsele și serviciile oferite de expozanți sunt flancate de un program cuprinzător de evenimente. Cu o serie largă de prelegeri, Energy Hotspot preia cele mai importante probleme din sectorul încălzirii și, în același timp, oferă un loc central de întâlnire pentru comerțul cu echipamente pentru instalații sanitare, încălzire și aer condiționat. Mai mult, Hotspot-ul pune în centrul atenției stocarea și managementul energiei. În Wood Energy Hotspot, accentul se pune pe lemn ca resursă energetică casnică și aproape neutră din punct de vedere al CO2. Aici puteți afla tot ce merită să știți despre sistemele de încălzire pe bază de lemn, componentele tehnice asociate și despre lemn ca sursă de energie. Oportunități suplimentare de a culege informații, precum și de a participa la evenimente de formare și creare de rețele, sunt oferite de Hotspot-urile pentru aerul interior și tehnologia clădirilor. Soluțiile promițătoare ale noilor veniți pot fi găsite la Start-up@ISH. O prezentare completă a hotspot-urilor, competițiilor și tururilor ghidate poate fi găsită la www.ish.messefrankfurt.com/events.

 

Cel mai important târg comercial din lume din domeniul HVAC + Water ISH își deschide porțile la Frankfurt pe Main în perioada 13-17 martie 2023.

Social media:

www.ish.messefrankfurt.com/facebook

www.ish.messefrankfurt.com/twitter

www.ish.messefrankfurt.com/youtube

www.ish.messefrankfurt.com/linkedin

www.ish.messefrankfurt.com/instagram

www.instagram.com/building.technologies.messeffm

 

Share