LAPP: Project business – eficientizarea resurselor și a bugetului

Ovidiu BĂLAȘA, Project Manager LAPP România

Cel mai înalt nivel de complexitate – definește proiectele moderne
Oricine își dorește să ducă la bun sfârșit un proiect, trebuie să vadă atât imaginea de ansamblu cât și cel mai mic detaliu în parte. Pe lângă coordonarea furnizorilor și a departamentului logistic, orice sarcină curentă trebuie rezolvată cu mare precizie. De asemenea, trebuie să se definească soluțiile optime de conectivitate și să se furnizeze specificații pentru produsele fabricate la comandă acolo unde este necesar.
În același timp, trebuie să implementeze proiectul cu respectarea întocmai a programului și a bugetului specificat. Toate acestea trebuie atinse în fața cerințelor tot mai mari privind eficiența.
Echipa de proiect LAPP este specializată în sarcini complexe de acest fel.

Echipa de proiect LAPP – beneficii globale
Un avantaj semnificativ pentru dumneavoastră este că veți avea la dispoziție o persoană de contact dedicată pe întreg parcusul proiectului. Această persoană va fi familiarizată cu toate cerințele specifice proiectului dumneavoastră și va fi disponibilă personal pentru orice întrebare veți avea sau orice serviciu îi veți cere. Poate că doriți să vă extindeți rețeaua de fibră optică sau să conectați o turbină eoliană de cea mai apropiată stație de transformare. Poate doriți să instalați cabluri de control sau să montați un tunel cu cabluri de alimentare. Sau poate cablurile dumneavoastră au nevoie de o protecție electromagnetică ridicată în condiții extreme de temperatură și flexibilitate. Un exemplu de astfel de proiect este cel al noii fabrici de producție MDF de lângă orașul Pitești, unde echipa de proiect LAPP a reușit livrarea a peste 500.000 metri liniari de cablu, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Cabluri de medie tensiune – powered by LAPP
LAPP este lider mondial în producția de cabluri și accesorii pentru acestea. Acest lucru ne obligă să fim într-o permanentă dezvoltare a portofoliului de produse și a soluțiilor oferite, păstrând în același timp nivelul de calitate foarte ridicat cu care v-am obișnuit. Unul dintre principalele segmente de interes este acela al cablurilor de medie tensiune. Începând cu anul 2018, stocul și numărul tipurilor de cabluri produse pentru acest segment sunt în continuă expansiune. Atât pentru proiectele dumneavoastră, cât și pentru lucrările punctuale, vă stăm la dispoziție cu următoarele tipuri de cabluri medie tensiune 6/10(12) kV până la 18/30(36) kV:

Cupru:
N2XSY Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în stațiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Cu manta exterioară din PVC.

N2XS2Y Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în stațiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Cu manta exterioară din PE.

N2XS(F)2Y Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în stațiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Etanșate longitudinal.

N2XS(FL)2Y Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în stațiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Etanșate longitudinal și transversal.

Aluminiu:
NA2XSY Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în sta țiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Cu manta exterioară din PVC.

NA2XS2Y Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în stațiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Cu manta exterioară din PE.

N2XS(F)2Y Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în stațiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Etanșate longitudinal.

N2XS(FL)2Y Cabluri pentru instalare îngropată, în apă sau la interior. Se folosesc uzual în stațiile de transformare, industrie și rețelele de distribuție. Etanșate longitudinal și  transversal.

Pentru a îndeplini totalitatea cerințelor ce pot apărea în cadrul unui proiect vă puteți baza pe serviciile de consultanță furnizate de către echipa dumneavoastră de proiect LAPP. Făcând acest lucru, veți conserva resursele pe măsura ce veți beneficia de serviciile noastre.

Beneficiile tale:
• Suport asupra produselor și implementării dintr-o singură sursă
• Coordonarea tuturor părților implicate
• Eficientizarea resurselor și a bugetului
• O persoană de contact pe tot parcursul proiectului

Aveți nevoie de o soluție customizată? Nici o problemă. LAPP are o echipă motivată de angajați calificați care vă pot veni în ajutor cu soluții pentru proiectele dumneavoastră.
Contact: Website: www.LAPPkabel.ro E-mail: sales@LAPPkabel.ro Telefon: +4 021 310 09 61

Share