Contactorul modular silențios gama HS de la DOEPKE

Contactoarele pentru instalații sunt aparate de putere în mod special necesare pentru comutarea frecventă a curenților mari și
realizarea circuitelor de iluminat, încălzire, ventilație, climatizare din domeniile rezidențial, terțiar sau industrial. Contactoarele fiind destinate operațiunilor izolate, ele trebuie protejate la suprasarcină și scurtcircuit prin aparate de protecție montate în amonte.
Gama de contactoare modulare HS de la DOEPKE satisface cererile de utilizare pentru categoriile AC1 și AC3 și a unei extensii AC7b.
Categoria de utilizare denotă caracteristica sarcinii și maximul intensității și tensiunii pe care contactorul le poate comuta într-o operațiune normală.
Bobina magnetică a gamei HS are un nivel de zgomot foarte mic, ceea ce induce utilizarea contactorului pentru operațiuni ce necesită o funcționare continuă. Eficiența energetică a gamei HS este explicabilă prin faptul că puterea de intrare pe bobina contactorului este
doar între 1,2 W și 2,6 W. Gama HS se mai remarcă și prin secțiunile mari ale prinderilor de cabluri, caracteristică apreciată de tablotieri.

www.doepke.de

Principiul comutarii silentioase

Șocul e direct pe carcasă
Carcasa nu se decuplează

 

 

 

 

Șocul nu e direct pe carcasă

Carcasa se decuplează

Share