LUX@HOME STAND ALONE Noul lampadar LEDVANCE

Noul lampdar LUX@HOME și aplicația Lux-O-Meter au câștigat în luna Mai 2021 Distincția de Aur la Premiul German Innovation Award 2021. Juriul a fost convins de „designul adaptat la necesitățile utilizatorului“. Premiile germane pentru inovație recompensează produsele și soluțiile care se disting în primul rând prin orientarea lor către nevoile utilizatorilor și valoarea adăugată în comparație cu soluțiile anterioare din toate sectoarele industriale.
Produsele prezentate sunt evaluate de un juriu pe baza următoarelor criterii: nivel de inovare, beneficii pentru utilizator și eficiență.
„Ceea ce face ca acest corp de iluminat să fie atât de special este faptul că designul său a fost adaptat la necesitățile utilizatorului de la început până la sfârșit, ceea ce înseamnă că întregul demers al clientului pentru un iluminat conform cu standardele pentru biroul de acasă a fost rezolvat pe deplin într-o manieră exemplară – de la aplicația practică, cu ajutorul căreia iluminatul poate fi măsurat rapid, ușor și confortabil la domiciliu, la comandă în doar câteva clicuri, și până la livrarea produsului“, a declarat juriul.
LEDVANCE a dezvoltat lampadarul LUX@HOME cu scopul de a oferi condiții de iluminat conforme cu standardele necesare pentru productivitate și sănătate, chiar și la biroul de acasă.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat recent, trei sferturi dintre cetățenii intervievați sunt nemulțumiți de echipamentele de birou de acasă. După conectivitate (WiFi/laptop), lumina este al doilea cel mai important factor.
Cu noua aplicație Lux-O-Meter de la LEDVANCE, angajații pot verifica în mod fiabil dacă iluminatul la locul de muncă de acasă este suficient, chiar și fără dispozitive scumpe de măsurare.
În timp ce în birouri este obligatoriu un iluminat de cel puțin 500 lux, la domiciliu, iluminatul este adesea de numai 100-200 lux. Pe termen lung, acest lucru poate conduce la dureri de cap, oboseală a ochilor sau lipsă de concentrare și epuizare.
Cu ajutorul aplicației, angajații pot testa acum cu ușurință și în mod fiabil dacă iluminatul este suficient sau dacă ar trebui să fie îmbunătățit în mod corespunzător.
În cazul dispozitivelor iOS, iluminatul este determinat prin intermediul imaginii camerei, în timp ce pentru versiunea Android este determinat prin intermediul senzorului de lumină încorporat. Ambele versiuni oferă un rezultat de măsurare bine fundamentat. Acesta este evaluat de aplicație, ținând cont de cerințele normative pentru locurile de muncă, și comunicat utilizatorului într-o manieră prietenoasă.

Caracteristicile produsului
– Putere: 43 W
– Eficacitate luminoasă: 130lm/W
– Temperatura de culoare: 3.000K & 4.000K
– Modificarea intensității luminoase prin apăsarea unui buton
– Instalare folosind funcția „Plug& Play“
– Aplicații: biroul de acasă
– Tip de montare: podea (+accesorii)
– Durata de viață: până la 60.000 ore (L70/B50 @ 25°C)
– Factor redus de „flicker“ (licărire)
– Indice de redare a culorilor CRI ≥ 80;
– Flux luminos: 5600lm
– Garanție: 5 ani
– Omogenitate bună a culorilor: ≤ 3 SDCM
– Dimensiuni 1950×823×480 mm

www.ledvance.com

Mai multe detalii despre nivelul corect de lumină pentru spațiul de lucru de acasă și despre aplicația Lux-O-Meter pentru Android și iOS sunt disponibile la: https://www.ledvance.com/consumer/light-for-your-home/home-office-lighting/index.jsp
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledvance.lux
iOS:https://apps.apple.com/de/app/ledvance-lux-o-meter/id1542761285

Share