LEDVANCE FLOODLIGHT MAX

Putere, control și versatilitate
Anunțăm disponibilitatea pentru comandă pentru proiectoare foarte puternice, dintr-o nouă familie: FLOODLIGHT MAX.
Gama LEDVANCE FLOODLIGHT MAX permite economii de energie de până la 45% în comparație cu aparatele de iluminat care utilizează lămpi convenționale cu descărcare și este proiectată pentru aplicații industriale, șantiere, terenuri de sport, parcări largi,  descoperite.

Caracteristici
– IP66, IK08
– -30 până la +50°C
– 100.000 ore L70/B50@25°C
– 75.000 ore L80/B10@25°C
– 5 ani garanție
– Standarde CE/CB/ENEC/EAC

Caracteristici mecanice
– Carcasă aluminiu, RAL9006
– Supapă cu membrană pentru prevenirea formării de condens
– Dispersor/Difuzor: Sticlă

Pentru aplicațiile sportive, iluminatul este destul de complex și se confruntă cu provocări legate de o claritate vizuală impusă remarcabilă și o gestionare eficientă a căldurii pentru o durată de viață îndelungată. Reflectoarele cu factor extrem de mic de licărire fac posibilă redarea în reluare („cu încetinitorul“) a fazelor capturate de camerele de filmat. FLOODLIGHT MAX sunt potrivite pentru aplicațiile industriale pentru că sunt flexibile, puternic luminoase, robuste și durabile, și pot fi adaptate cu ușurință la noi condiții de dispunere, reducând la minimum întreruperea
producției.

FLOODLIGHT MAX – date tehnice

– Rotire de orientare 180° (-90°…+90° față de orizontală)
– Rotire față de axa verticală posibilă

Folosirea lor în iluminatul în zonele de parcare sporește siguranța pietonilor și conducătorilor de autovehicule prin asigurarea unei uniformități sporite și a unui confort vizual foarte bun. Extensia gamei de produse LEDVANCE  FLOODLIGHT MAX aduce aparate de iluminat cu puteri de 600W, 900W și 1200W, cu o temperatură de culoare de 5700K.
Eficacitatea luminoasă ajunge până la 140lm/W. Produsul vine cu posibilitatea de a fi instalat separat de driver, iar pe un driver pot fi conectate mai multe proiectoare.

Caracteristici fotometrice
– Flux luminos de la 78000lm până la 164000lm
– Eficacitate 137lm/W, 5500K
– CRI>70
– 4 unghiuri ale fasciculului luminos, simetric 10°, 30°, 60° și asimetric 50°x110°

Caracteristici electrice
– 220-240 Vac, class II
– Factor redus de „flicker“ (licărire)

Primele cinci motive pentru a deveni cel mai bun produs:
– Proiector de mare putere EXTREM de robust, însă complet modular, ideal pentru iluminatul spațiilor mari și al terenurilor de sport.
– Până la 164 klm și 140 lm/w, pentru înlocuirea eficientă a corpurilor de iluminat cu lămpi cu descărcare la înaltă presiune, până la 2 kw.
– 4 distribuții luminoase; rotație simetrică 10°, 30°, 60°, precum și rotație asimetrică 50°x110° pentru o gamă largă de aplicații.
– Suport extrem de stabil și flexibil, cu o zonă largă de rotație, potrivit pentru instalarea cu un singur șurub.
– Reglarea facilă a intensității luminoase prin intermediul cablajului și comutarea separată a grupurilor de module individuale.

http://www.ledvance.com

Share